Menu

Talvinen kaupunkiloma Royal Vaasassa

Hotellimme monipuoliset palvelut, viihtyisät huoneet ja rentouttava saunaosasto uima-altaineen kaupungin kattojen yllä takaavat rennon tunnelman talviselle kaupunkilomalle Royal Vaasassa.

Vaasasta löytyy tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun, minkä vuoksi se on oiva valinta lomakohteeksi myös talvella.

Vaasassa kaikki on lähellä! Visit Vaasa

 

Ulkoilma aktiviteettejä

Vaasassa pääsee riemuitsemaan talven lumesta ja vauhdista useissa eri pulkkamäissä. Kaikki pulkkamäet ovat vapaassa käytössä kaupunkilaisille ja vierailijoille. Lähimpänä hotellia on Edvininpolun pulkkamäki Asevelikylässä ja leikkialueella myös grillaus mahdollisuus.

Keskustan läheisyydestä löydät myös useita latuja sekä luistelualueita aurinkoisien talvipäivien iloksi.

 

Saaristo

Talvella Merenkurkun saariston kauneus muuttuu mutta ei suinkaan häviä. Patikointireitit kutsuvat ja nuotiopaikat odottavat käyttäjiään. Lue tarkat kuvaukset parhaista kohteista: Vaasan luonto ja aktiviteetit.

 

 

Kulttuuri

Vaasassa on monia tasokkaita museoita. Voit tutustua moderniin taiteeseen siinä kuin vanhoihin autoihinkin. Museokortilla pääset niistä moniin. Katso tarkka listaus ja aukioloajat: Kulttuuri-Vaasa.

 

 

Sisäaktiviteetit

Jos säät ei suosi ulkoilua löytyy Vaasasta tekemistä myös sisätiloista.  Kiipeä kattoon Wasa up :ssa, sukella aaltoihin Tropiclandiassa tai heittäydy seikkailuun sisäleikkipuisto Hoplop :ssa.