Menu

Talviloma Kuopiossa

Kuopion talvi on täynnä suomalaisen luonnollisen talven taikaa ja kauniin kaupunkielämän hehkua. Me Original Sokos Hotel Puijonsarven väki olemme koonneet talviloman parhaat paikat Sinulle kymmeneksi lomavinkiksi.

 

1. Koe Kuopio luistellen.  Vain viisi minuuttia hotelliltamme ja löydät kaupunkimme kauneimmat luistelupaikat. Kun talvisää sallii, pääset hotellimme läheisestä satamasta suoraan nauttimaan Kallaveden päällä luonnonjäällä luistelusta. Hotellimme läheisistä puistoissa, Hapelähteenpuistossa ja Brahenpuistossa on maksuton mahdollisuus luistella.

2. Perheen peput pulkkaan ja kohti hotellin viereistä pulkkamäkeä Brahenpuistoon. Mikäli oma laskuväline jäi kotiin, voit vastaanotostamme lainata pulkkaa mäenlaskua varten.

3. Puijon Torni ja koko Kuopion huipun eli Puijon ulkoilualue on kuin paratiisi keskellä kaupunkia. Puijolla tarjolla mm. Suomen kauneutta yhteen tauluun koottuna Puijon Tornin näköalana sekä Snow Tube- mäenlaskua.

4. Pallopeleistä innostujille suosittelemme Padelia ja  Bellanrannan Padel-kenttiä. Padel on laji, joka sopii kaikenikäisille ja - tasoisille pelaajille.

5. Talven lämpimimmät uintihetket ja pellehypyt pääset kokemaan Suomen toiseksi suurimmassa uimahallissa, Kuopion uudessa Kuntolaaksossa.

6. Shoppailijan unelmat toteutuvat Mualiman Navalla eli Kuopion torilla, jossa Suomen kauneimmassa Kauppahallissa ostosten yhteydessä pääset sukeltamaan henkisesti savolaisen sielun ytimeen. Torin laidalla on Kuopion upea aito oikea lelukauppa eli Lelukauppa Partanen. Talvilomavieraillemme hotellimme vastaanotossa on jaossa lelukaupan leikkirahaa, jolla saat hyvät edut leluostoksiisi. Hotellimme vieraana saat myös etua Kuopion Sokokselta, joten lämmin suositus kurkistaa avainkorttikoteloon.

7. Laskettelijoiden ja lautailijoiden toiveet toteutuvat Tahkolla, vain vajaan tunnin aurtomatkan päästä meiltä Kuopiosta.

8. Kuopion museot ovat avoinna ja täynnä aarteita säällä kuin säällä. Hotellimme viereiset VB-valokuvakeskus, Kuopion Museo ja Taidemuseo sekä Kuopion Korttelimuseossa viihtyvät vieraana vauvasta vaariin. VB-Valokuvakeskukseen saat ostettua edullisemmin lipun hotellimme vastaanotosta.

9. Hiihtelijän on hyvä hiihdellä Kuopiossa ja latureitit löydät tästä linkin takaa. Luonnonjäätilanteen salliessa Kallaveden jäälle hotelliltamme pääset monot jalassa viidessä minuutissa.

10. Muumien ystäville ohittamaton paikka kun Kuopion eteläpuolella sijaitseva Leppävirran Muumi-jääluola, jossa koko perhe nauttii jäänveistosten kauneudesta ja muista talven huveista.

11. Kulttuuri Kuopio tarjoaa parastaan hotelimme viereisessä Kuopion Musiikkikeskuksella sekä vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kuopion kaupunginteatterilla.

12. Kysy lisää Kuopion talven parhaista paikoista vastaanotostamme ja autamme!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.