Menu

Talvikivaa Espoossa

Nuuksion Poropuisto

Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Tutustu Nuuksion poroihin ja nauti nokipannukahvit kodassa. Myös joulupukki on paikalla joulukuussa! Poropuistossa on nyt myös mahdollista kaivaa oma onnenkivi ametistikaivosladossa. Ametisti on meditaatio- ja voimakivi, jonka uskotaan rauhoittavan sekä vahvistavan elämän virtaa eteenpäin. Raaka-ametistit on kaivettu ekologisesti käsin hakulla Ylä-Luostolta ja toimitettu uudelleen löydettäviksi Nuuksion Poropuistoon.

https://www.nuuksioreindeerpark.fi/

Tapiolan Jääpuisto

Tapiolan Jääpuistosta voit vuokrata luistimet ja viettää ihanan talvisen päivän luistinradalla. Jääpuisto on avoinna joka päivä sään salliessa ja luistelu radalla on ilmaista. Luistelun jälkeen voit tulla hotellille lämmittelemään ja tilata vaikka kuuman juoman.

https://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/tapiolan-jaapuutarha/

Näyttelykeskus Weegee

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Näyttelykeskuksessa on kaksi museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo ja Espoon kaupunginmuseo KAMU.

https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/906

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä ja tarjoaa pimeinä talvisina iltoina upean maiseman valoineen hotelliltamme. Tämän lisäksi Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Kulttuurikeskuksessa voit kokea mm. Tapiola Sinfoniettan konsertit, Espoon Kaupunginteatterin vierailuesitykset, April Jazz, Espoo Ciné, PianoEspoo, VocalEspoo ja paljon muuta!

https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/44

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.