mikkeli, talvi, tekemistä, lumikenkäily, talviaktiviteetti, talviloma, loma
Lumikenkäilyä Mikkelissä

Talviaktiviteetteja Mikkelissä

Mikkelissä on runsaasti mukavaa tekemistä talvipäivien iloksi - satoi tai paistoi.

Ulkoaktiviteetteja Mikkelissä

Tornimäen laskettelukeskus on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Tornimäellä on mukavien laskettelurinteiden lisäksi myös mukava koko perheen pulkkamäki.

Mikkelissä on kymmeniä kilometrejä hyväkuntoisia hiihtolatuja. Hiihtämään pääsee vaikka Mikkelin keskustassa Urheilupuiston ladulla. Kalevankankaan ja Urpolan reiteillä löytyy latuja myös vaativampaan makuun. Ajankohtaisen latutilanteen voit tarkistaa ladulle.fi-palvelusta.

Luistelun ystäville löytyy hyväkuntoisia luistelukenttiä niin keskustasta kuin lähialueiltakin. Hänninkentällä luisteleminen on elämys itsessään - ja hyvä syy matkustaa talvilomalla Mikkeliin! Urpolan kentillä löytyy tilaa ja seuraa vaikka leikkimieliseen jääkiekko-otteluun. Mikkelin kaupunki ylläpitää ajantasaista nettisivua luistelukenttien kunnosta.

Lumikenkäretki Saimaalla kruunaa talvisen retken eteläsavolaiseen luontoon. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaan eväsreppu ja pilkkionki. Pilkkiminen Saimaalla on rauhoittavaa ja mukavaa ajanvietettä, jossa yhdistyy raitis pakkasilma, luonnosta nauttiminen ja mukava tekeminen - ja saalis on vain plussaa. Lumikengät Mikkelissä vuokraa Etelä-Savon Liikunta ry, ESLi.

Mikkelin laskettelun mekka, uusittu Tornimäki on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Tornimäellä on mukavien laskettelurinteiden lisäksi myös koko perheelle sopiva pulkkamäki. Tornimäellä on myös kahvila ja mahdollisuus omatoimiseen makkaranpaistoon.

Tutustu myös LakelandGTE:n järjestämiin talvisiin elämysretkiin, mm. jääkellunta Saimaalla, tähtitaivasretki tai lumikenkäretki Saimaa Geoparkissa.

Sisäaktiviteetteja Mikkelissä

Sanotaan, että ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita. Jos kuitenkaan talven ulkoaktiviteetit eivät sovi ohjelmaasi, nappaa tästä vastaanoton vinkit Mikkelissä tekemiseen sisätiloissa.

SuperCorner Mikkeli tarjoaa mukavaa tekemistä koko perheelle. SuperCorner on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jossa on laaja valikoima hauskoja pelejä ja seikkailutehtäviä.

Keilakukko Mikkelissä voi viettää mukavan illan yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Voit myös kokeilla hauskaa hohtokeilausta. Keilakukosta löytyy myös biljardipöytiä, darts-taululla varustettu pelialue sekä pöytäcurling.

Mikkelissä on mahdollista pelata myös suosioon noussutta padelia. Mikkelin Sport Forumista ja sen yhteydessä toimivasta Play Arena Mikkelistä löytyy runsaasti aktiviteettivaihtoehtoja padelin lisäksi, mm. sulkapalloa, tennistä ja KickIt-jalkapallosimulaattori.

Saimaa Stadiumin monitoimiareenalla on monipuolisesti mahdollisuuksia liikuntaan ja treenaamiseen. Kokeile vaikka Mikkelin parasta kiipeilyseinää, boulderointia tai pickleballia.