Menu
Tallinnan paras näköalapiste

Tallinnan vanhankaupungin kierros

Tallinnan vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde ja sen vuoksi eräs poikkeuksellisimmista koko maailmassa. Kaupunginmuurit kätkevät taakseen todella uniikin ja hyvin säilyneen keskiaikaisen maailman.

Satoja uskomattoman kauniita arkkitehtuurisia helmiä sekä jännittäviä tarinoita ja legendoja. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden lähteä löytöretkelle Hotelli Virun oppaiden johdolla. 

NÄHTÄVYYDET REITIN VARRELLA: Viru-katu, Peppersack, Raatihuoneentori, raatihuone ja Raadinapteekki, Dunkri-katu, Rüütli-katu, Nigulisten kirkko, Lühike jalg -katu, Tanskan kuninkaan puutarha, Toompea ja linnanaukio, Toomkooli-katu ja katedraalikoulu, Kiriku plats -katu ja tuomiokirkko, Kohtuotsan näköalatasanne, Pikk jalg -katu ja porttitorni, Pikk-katu ja Suurkillan talo, Pyhän Hengen kirkko, Raatihuoneentori.

Etukäteen tilattaessa kierrokset viron, venäjän, suomen, englannin ja ranskan kielellä. 

Aikuiset 10 €, 10–15-vuotiaat 5 € ja 9-vuotiaat ja sitä nuoremmat veloituksetta.
Mikäli osallistujia on 1–2, yksityiskierroksen hinta on 55 €. Varaukset voi tehdä hotellin tai museon vastaanotossa tai sähköpostitse osoitteeseen viru.reservation@sok.fi

 

UUTTA! Nyt voit tilata seurueellesi leikillisen ja mielenkiintoisen vanhankaupungin kierroksen, johon sisältyy tietokilpailu! 

Kierroksen päätepisteessä Raatihuoneentorilla tarkkaavaisimmille on luvassa palkinto!

Ryhmähinta korkeintaan 10 hengen ryhmille 140 €. 

Varaukset 6809300 tai viru.reservation@sok.fi