Telliskivi Tallinn Estonia Viru Viro Tallinnaa
Telliskivi on rakennettu vanhan teollisuuskompleksin alueelle ja sijaitsee vain kävelymatkan päässä Solo Sokos Hotel Estoriasta. Kuva: Rasmus Jurkatam
09.08.2019

Tallinnan Telliskiven luovaan keskukseen on tullut uusia myymälöitä ja ravintoloita.

Viron suurimmassa luovassa keskuksessa erilaisten pienten designmyymälöiden ja kahviloiden keskellä toimii myös yleishyödyllinen yhteisö Mondo (MTÜ Mondo), joka sijaitsee Fotografiska Tallinnaa vastapäätä, kirkkaankeltaisessa rakennuksessa.

Mondo kehittää ja myy ghanalaisten, ugandalaisten, syyrialaisten ja afganistanilaisten kumppaniyhteisöjen käsityötuotteita, ja tavoitteena on tukea naisten ja erityistarpeisten ihmisten toimeentuloa. Mondon asiakkaina on ihmisiä, jotka haluavat ostaa tuotteen, jolla on tarina. Heille on tärkeää, että tuotteet on ostettu suoraan käsityöläisiltä, jotka Mondo tuntee monesti myös nimeltä, ja että he voivat jokaisen tuotteen oston myötä antaa oman panoksensa käsityöläisten ja heidän perheidensä parempaan toimeentuloon kyseisissä maissa.

Värillisiä koreja ja käsittelemätöntä sheavoita Ghanasta, tekstiilituotteita ja punontatöitä Ugandasta, kirjontatöitä Afganistanista, Syyrian pakolaisten valmistamia korvakoruja ja paljon muuta mielenkiintoista on saatavilla ma–to kello 12.00–17.00 osoitteessa Telliskivi 60A Mondon globaalikasvatus- ja koulutuskeskuksessa (Mondo maailmaharidus- ja koolituskeskus) Fotografiskaa ja Vaba Lava -teatteria vastapäätä.

Mondon globaalikasvatus- ja koulutuskeskuksessa käynnin lisäksi Telliskivessä käydessä kannattaa vierailla äskettäin avatussa, juuriltaan tukholmalaisessa valokuvataidekeskuksessa Fotografiskassa, joka on saanut kansainvälistäkin tunnustusta. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia ovat myös mielenkiintoiset pop-up-myymälät, ravintolat ja katutaide.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kohteisiin ja majoittumaan Solo Sokos Hotel Estoriaan!

 

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 
Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan Tallinnan Sokos Hotelleista, puh. +372 6 809 300.