Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
23.05.2017

Tallinnan kesän tapahtumakalenteri

Tallinnan puutarhafestivaali, 26.5.–25.8.
Tornien aukion puistoon kilpailutöinä perustettavat koristepuutarhat tarjoavat sekä uusia ideoita pihan- ja puutarhanhoitoon että mahdollisuuden seurata puutarhan muuttumista kesän edetessä. Oheisohjelmana ilmaiskonsertteja. Tämän kesän festivaaliteemat ovat Perheen puutarha ja Yksivärinen tarha.

Festival Orient, 30.5.–3.6.
Baltian maiden ensimmäinen aidolle Euroopan ulkopuoliselle, etupäässä aasialaiselle musiikille ja kulttuurille omistettu festivaali.

Nargen-festivaali, 31.5.–11.9.
Festivaali alkaa Vanhankaupungin päivien myötä ja päättyy Arvo Pärt -päiviin. Festivaaliohjelma kattaa koko Viron, mutta tapahtuman sydän sykkii perinteiseen tapaan Naissaarella.

Tallinnan vanhankaupungin päivät, 31.5.–4.6.
Vanhankaupungin päivien pääosassa on Tallinnan vanhakaupunki. Lasten ja nuorten kulttuurin teemavuoden kunniaksi tapahtuman mottona on Nuori vanhakaupunki. 

Festival NuQ Treff, 1.–4.6.
Festivaalin valokeilassa on teatteri, joka kertoo tarinoita visuaalisten muodoilla. Erityishuomiota kiinnitetään nykyaikaiseen nukke- ja objektiteatteriin, mutta ohjelmassa on myös esityksiä kuvataiteen ja teatteritaiteen rajapinnasta. 

4. Tallinnan katuruokafestivaali, 10.–11.6.
Vihreän ajattelutavan maustama festivaali esittelee katuruokatrendejä, paikallisia ruoka-autoja, vaihtoehtokokkien osaamista sekä tällä kertaa myös 100-vuotiaan Suomen ruokia omalla erillisellä alueellaan. Yhtä aikaa Katuruokafestivaalin kanssa järjestetään nyt kolmatta kertaa TaDaa! Festival, joka on kansainvälinen katutaiteilijafestivaali. Telliskivessä on siis luvassa viihdettä koko perheelle.

Tallinnan kitarifestivaali, 12.–16.6.
Pitkien perinteiden festivaali on kitaramusiikin ystävien odottama tapahtuma.

Kansainvälinen muraalifestivaali Mextonia, 14.–22.6.
Festivaalin aikana vapaaehtoiset taiteilijat koristelevat kulttuuriperinnön symboliikalla lähes 30 kohdetta eri puolilla Tallinnaa – suuret seinämaalaukset ovat Meksikon lahja 100-vuotiaalle Virolle.

Viron ulkomuseon juhannus, 23.6.
Juhannusaattoiltana kokot syttyvät, kansanmusiikki kajahtaa, hameet hulmuavat tanssin pyörteissä, kyläkeinut nitisevät ja lapset hihkuvat vanhan ajan perinneleikeissä. 

XII nuorten laulu- ja tanssijuhla "Minä jään", 30.6.–2.7.
Nuorten laulu- ja tanssijuhlan ytimessä on nuoren sukupolven side omaan maahan, kulttuuriin ja edellisiin sukupolviin – toisin sanoen juuriin.  

Õllesummer,5.–8.7.
Õllesummer kerää tavallisesti runsaan 60 000 hengen yleisön sekä satakunta muusikkoa Virosta ja ulkomailta. 

Tallinnan keskiaikapäivät, 6.–9.7.
Keskiaikapäivillä vanhankaupungin keskiaikainen tori herää henkiin, lapsille on ritarikoulu ja jousiammuntakilpailu, kaupunkilaisia viihdyttävät kiertävät näyttelijät ja trubaduurit. Raatihuoneella vietetään jokavuotista keskiaikakarnevaalia.

Tallinnan TV-tornin syntymäpäivä,11.–13.7.
Syntymäpäivätapahtuman vetonaulana ovat laskuvarjohypyt TV-tornin näköalatasanteelta. Ulkoalueella on tarjolla viihdettä koko perheelle.

Tallinnan meripäivät, 15.–18.7.
Kaupungin suurin koko perheen festivaali levittäytyy koko satama-alueelle. Meripäivien ohjelma julkistetaan 6. kesäkuuta.  

Kadriorgin puisto 299, 22.7.
Koko perheen tapahtuma on täynnä musiikkia keskipäivästä aina myöhään iltaan saakka. 

Birgitta-festivaali, 4.–13.8.
Festivaali tuo keskiaikaisen Piritan luostarin raunioiden tunnelmalliseen ympäristöön nykyaikaisen musiikkiteatterin kaikessa runsaudessaan ja rikkaudessaan.

Tallinnan kamarimusiikkifestivaali, 12.–27.8.
Klassisen musiikin suurtapahtuma. Tallinnan vanhankaupungin historiallisissa saleissa ja kirkoissa esiintyvät sekä paikalliset että kansainväliset huippumuusikot.

Viro100-syntymäpäiväviikko, 19.–25.8.
Viikon tapahtumat käynnistyvät yhteislaululla ja päättyvät muinaistulien yöhön. Konsertteja ja retkiä maalla ja merellä koko viikon ajan, huipennuksena pyöräilytapahtuma Tour d'ÖÖ, jolloin tuhannet pyöräilijät kokoontuvat polkemaan yhdessä auringonlaskuun. 

Tallinnan tornit, 23.–27.8., huom! Päivämäärät tarkentuvat vielä!
Keskiaikaiset tornit, kirkot ja modernit tornitalot – koko Tallinna täyttyy tornien tyyliin sopivalla musiikilla keskiajasta ja barokista aina kansanlauluihin, jazziin ja nykymusiikkiin. 

Muinaistulien yö, 26.8.
Elokuun viimeisen lauantain iltana keräännytään rannoille polttamaan kokkoja, niin että yhdessä Itämeren rantojen naapureiden kanssa saadaan aikaan elovalkeiden ketju koko rannikolle. 

Lähde: VisitTallinn