Menu
Tiiu-Tuuli Sulg, Original Sokos Hotel Viru

Tallinnan kesä on elämyksiä täynnä

Original Sokos Hotel Virun myyntipäällikkö Tiiu-Tuuli Sulg toteaa, että Tallinnasta jokainen ryhmä löytää varmasti itsensä näköistä tekemistä. Hän suosittelee aloittelemaan päivän museokierroksella ja jatkamaan sitä pyörän selässä retkeillen. Original Sokos Hotel Virun huipulla nautitaan auringonlaskuista.

Museotarjonta on Tallinnassa todella monipuolinen. Fotografiska esittelee maailmanluokan valokuvataidetta, Keksintötehdas Protossa taas pääsee virtuaalitodellisuuden kautta sukeltamaan menneisiin vuosikymmeniin.

"Lisäksi suosittelen esimerkiksi mielenkiintoista Merimuseota, Taidemuseo Kumua sekä Viron historialliseen museoon kuuluvia Maarjamäen linnaa ja elokuvamuseota. Tallinn Card -kortilla pääsee ilmaiseksi yli 50 museoon ja muuhun nähtävyyteen", Tiiu-Tuli Sulg vinkkaa.

Ja kesä on tietysti tapahtumia täynnä Nuorten laulu- ja tanssijuhlista Keskiaikapäiviin. Visit Tallinnan tapahtumakalenterista löytyvät ajantasaiset tiedot tapahtumista.

Tallinna haltuun pyöräillen

Tallinna sopii erinomaisesti pyöräilyyn ja on ryhmille kiva tapa tutustua kaupunkiin.

"Pyörällä voi lähteä esimerkiksi ravintolaretkelle boheemille Telliskiven alueelle. Kurkista myös Balti Jaamin torialueelle ja tutustu värikkäisiin puutaloihin. Päinvastaisesta suunnasta puolestaan löytyy Piritan kaunis uimaranta merimaisemineen. Viehättävä rantakatu kulkee Noblessnerin satamasta Piritaan saakka."

"Kadriogissa taas ajellaan kultturellia reittiä ihastellen kaunista puistoa, upeaa Kadriorgin palatsia, japanilaista puutarhaa, taidemuseota ja kahviloita. Kadriorgin puistoalue on ihana ottaa haltuun jalkaisinkin", Sulg kertoo.

Pyörävuokraukset sekä myös opastetut pyöräretket järjestyvät City Biken kautta.

Hotelli Virussakin riittää koettavaa

Original Sokos Hotel Viru sijaitsee Tallinnan sydämessä, keskiaikaisen vanhan kaupungin porteilla, ja samalla monenlaisten ostosmahdollisuuksien, nähtävyyksien ja kulttuurikohteiden vieressä.

Hotellin tiloista ei tarvitse edes poistua päästäkseen museoon, sillä 23. kerroksesta löytyy kiehtova KGB-museo. Täällä voit kurkistaa neuvostoaikaiseen hotellimaailmaan KGB:n tiedustelupalvelun valvovan silmän alla.

Valoisampiin tunnelmiin pääsee saman kerroksen Rooftop Barissa, jossa voi vaikkapa drinkkien äärellä ihastella auringonlaskua Tallinnan yllä. Myös ylimpien kerrosten hotellihuoneet tarjoavat upean näköalan.

Alakerrassa sijaitsee shoppailijoiden rakastama Viru Keskus, ja päivän päätteeksi hotellin tilaussaunat tarjoavat porukalle yhteisen rentoutumishetken.