Tuomaanmarkkinat
03.11.2017

Taianomainen joulukaupunki Helsinki

Pimenevä ja kolkko syksy väistyy, kun paikalle tulee ihana ja lämmin joulun aika. Kaupunkiin syttyy tunnelmalliset valot, kaupat täyttyvät mitä ihanimmista lahjoista, ihmiset ovat hyvillä mielin liikenteessä ja joululaulut raikaavat. Solo Sokos Hotel Tornin Ravintola Tornissa pääsee nauttimaan Suomi100-menusta tai jouluisesta lounaasta tai illallisesta.

 

Koe ainakin

 
26.11. on perinteinen joulukauden avajaisjuhla. Aleksanterinkadun tunnelmallinen jouluvalaistus sytytetään, jonka jälkeen alkaa keskustan läpi kulkeva jouluparaati. 
 
2.12. on Tuomaanmarkkinoiden avajaiset. Tuomiokirkon edustalla pääsee maistelemaan herkkuja, hankkimaan kotitekoista sinappia joulupöytään ja hankkimaan uniikkeja lahjoja läheisille aina 22.12 asti. 
 
5.12. Helsingissä päästään ihailemaan, kun kaupunki valaistaan sinivalkoiseksi ja Suomi 100 juhlavuoden tapahtumat huipentuvat
6.12. itsenäisyyspäivänä. 
 
Joulukuussa järjestetään myös useita kauneimmat joululaulut konsertteja. Tuomiokirkossa pääsee kuuntelemaan lasten laulua 17.12. ja Johanneksen kirkossa laulamaan ja kuuntelemaan yhteislaulua 11.12.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone