Menu
Tahko ensilumenlatu, Break Sokos Hotel Tahko, tahko hiihto
Anna palaa hiihtäen - Break Sokos Hotel Tahko

Tahkon ensilumenlatu

Tahkon ensilumenlatu

Tahkon maastohiihtokausi pyörähti käyntiin! Latu lähtee Tahkolaakson pohjukasta Nilsiän suuntaan ja sen alustava pituus on 700m suuntaansa, muodostaen yhteensä 1,4km pituisen lenkin. Ladun lopullinen pituus tarkentuu, kun lumet saadaan ajettua paikalleen.

Ladun molempiin reunoihin tulee perinteisen urat, joten se sopii niin perinteisen kuin vapaan hiihtotavalle. Latu on valaistu hämärän alkaessa klo 22:00 saakka.

Tahkon ensilumenlatu on maksullinen ja liput tulevat myyntiin syksyn aikana Tahkolaakson lippuautomaattiin (Tahkolaaksontie 1), Tahkolaakson lipunmyyntiin (arkisin klo 9.00-15.00) sekä verkkokauppaan.

Ensilumenladun lippujen hinnat

Päivälippu 15 €
Kausilippu 90 €

Ensilumenladun lippuhinnat ovat kaikille samat. Lippu on henkilökohtainen. Ladulla tehdään pistotarkastuksia, joten pyydämme pitämään lippusi matkassa mukana.

Ensilumenladun kunnossapidosta vastaa Kuopion Kaupunki.

Syksy on myös erinomaista aikaa huollattaa omat maastohiihto- ja lasketteluvälineet kuntoon. Tahkolla tämä onnistuu näppärästi mm. SkiMacissa.
Tiedustelut puh. 017 4648 175

Lisätietoja:
Break Sokos Tahko puh. 010 762 9550 (8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/min) tai sähköpostilla: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi