Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Tahko Kids - Huippuetuja lapsille Tahkolla
Tahko Kids - Huippuetuja lapsille Tahkolla
06.09.2017

Tahko Kids syyslomalla - Huippuetuja lapsille

Tahko - kaikkea paitsi tylsää

Huvittele lumiliukumäessä, kipaise Tahkon huipulle uusia portaita pitkin, hurjastele polkupyörällä tai mönkijällä pitkin Tahkoa tai pulahda vaikka kylpylän virkistäviin vesiin. Näihin ja moniin muihin huikeisiin aktiviteetteihin pääset osallistumaan Tahko Kids -rannekkeella edullisin hinnoin. Vauhdikkaan päivän päätteeksi voit herkutella Onni Oravan suosikkiravintolassa Pizza Breikissä.

Tahko Kids rannekkeella lapset saavat mahtavia etuja niin Tahkon alueen ohjatuista ja omatoimisista aktiviteeteista kuin ravintolapalveluistakin. Ranneke-edut on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja ne ovat voimassa syysloma viikolla 42 16.-22.10.2017

 

Break Sokos Hotel Tahkon etuna Pizza Breikistä ruokailun yhteydessä jäätelö veloituksetta

Katso kaikki Tahko Kids -edut tästä

Rannekkeen hinta 5€/lapsi, rannekkeen saat ostettua Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta, Tahko Spasta, Keskusvaraamo TAHKOcomilta ja Tahko Farmilta.

 

Vilkkaan päivän päätteeksi on hyvä rauhoittua hotellin pehmeissä lakanoissa:

Näin varaat www.sokoshotels.fi S-Etukortilla majoitut edullisesti omistajan hinnoilla ja saat vielä Bonusta päälle. Parhaan hinnan saat varaamalla osoitteesta www.sokoshotels.fi ja valitsemalla kohdan " S-Etukortti".

Lisätietoa: Break Sokos Hotel Tahko puh. 010 7629550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min), sähköpostitse: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi.