Menu
Uusi festivaali elokuussa Tahkolla: Tahko Craft Gin & Beer Festival
Tahko Craft Gin & Beer Festival

Tahko Craft Gin & Beer Festival

Tahko Craft Gin & Beer Festival valloittaa elokuun lopussa

Uuden juomafestivaalin pääosassa ovat artesaanitisleet ja laadukkaat panimotuotteet sekä hyvä ruoka ja rennon leppoisa tunnelma. Kaksipäiväisessä, Tahkon tislaamoravintola Hophausissa järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät Erika Vikman, Erin ja Jimmy Cola.

Juomakulttuurin, laadukkaiden tisleiden ja panimotuotteiden ystäviä hemmotellaan Tahkolla 27.-28.8.2021, kun Tahkon tislaamo ja tislaamoravintola Hophaus järjestävät uuden Tahko Craft Gin & Beer -festivaalin. Viikonlopun aikana esitellään arvostettujen ja palkittujen tuotteita muun muassa seuraavilta tislaamoilta: Tahkon Tislaamo, Helsinki Distilling Company, Valamo, Kyrö Distillery Company, Moe ja Junimperium. Panimotuotteita edustavat Olvi, RPS, Mallaskoski, Pöhjala ja Iso-Kallan panimo.


"Ihmiset janoavat entistä enemmän elämyksiä myös laadukkaiden juomien parissa. Lähituotetut tisleet ja käsityönä valmistetut juomat kiinnostavat ja uuden tapahtuman myötä voimme tarjota useita elämyksiä saman viikonlopun aikana", kertoo Anna Hämäläinen Break Sokos Hotel Tahkolta. Tahkon Tislaamo ja tislaamoravintola Hophaus avattiin Tahkon keskustassa sijaitsevan Break Sokos Hotel Tahkon yhteyteen syksyllä 2020.

"Tapahtumaviikonlopun aikana Tahkon tislaamossa on mahdollista tehdä lyhyitä tislaamokierroksia, joiden opastuksesta vastaa itse tislaamomestari Niko Pöllänen", Hämäläinen jatkaa.
 

Laadukkaiden juomien lisäksi festivaalialueelta on saatavilla myös tunnelmaan sopivaa street foodia by Chef Rôtisseurs Hannu Pöyhönen.
Molemmat tapahtumapäivät huipentuvat illan livekeikkoihin, jolloin lavalle nousevat bilebändi Jimmy Cola ja Erika Vikman ( perjantai ) sekä Jimmy Cola ja Erin ( lauantai ).
 

  • Ennakkolippujen myynti alkaa Ticketmasterissa tiistaina 4.6.2021 klo 09:00.
  • Lippuja voi ostaa ennakkoon myös Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta.
    • Ennakkoliput 20 € / ilta
    • Ovelta klo 17 alkaen 25 € / ilta
  • Tapahtuma-alue on avoinna jo päivällä ( maksuton )
  • Tapahtuman ikäraja on K-18

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.