Menu
Espoon Nuuksio

Syystekemistä Espoossa

Nuuksio

Nuuksio on Espoossa sijaitseva kansallispuisto, jossa kaikenikäset ja –kuntoiset henkilöt voivat nauttia luonnosta. Reittien varrella on niin järviä, lampia, kallioita kuin soitakin. Reiteillä on mäki ja tasaista maata, ja halutessa voi levähtää grillikatoksessa jossa saa grillattua mahdollisesti mukana olevia eväitä. Lisää tietoa reiteistä ja Nuuksion ulkoilumahdollisuuksista löydätte alla olevasta linkistä.

http://www.luontoon.fi/nuuksio/

Luontokeskus Haltia

Haltian löydät Nuuksion kupeesta, joten jos olet menossa ulkoilemaan Nuuksioon, kannattaa samalla pistäytyä Haltiassa. Suomen luontokeskus Haltian tämän vuoden teema on luonnon hyvinvointivaikutukset. Lataa aivosi luonnossa -näyttely tutustuttaa luonnon terveysvaikutuksiin ja antaa ideoita niistä nauttimiseen aiempaa tietoisemmin. Näyttely johdattaa sinut muun muassa sienestämään, katselemaan mielenmaisemaasi, aistimaan luonnon tuoksuja, lähtemään oikealle luontopolulle sekä kaiken tämän kautta ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti luonto meitä oikeastaan helliikään. Haltia tarjoaa hotellimme asiakkailla 3€:n alennuksen normaalihintaisista pääsylipuista.

https://haltia.com/

Villa Elfvik

Syksyllä, kun muuttolinnut alkavat liikehtiä kohti etelää, Espoon Villa Elfvikin luona on mahdollista nähdä useita lintulajeja. Villa Elfvikin luontotalo toimii Espoon luontovalistuskeskuksena, ja talo itsessään on arvokas Jugend-huvila. Villa Elfvikissä on vaihtoehtoina muutamia erilaisia polkuja joita voi lähteä kulkemaan, kuten Väinö Variksen luontopolku, Historiakasvio-luontopolku ja puulajipolku. Alla oleva linkki ohjaa teidät Villa Elfvikin sivuille, joilta löydätte tarkemmat osoitteet ja aktiviteettimahdollisuudet Villa Elfvikissä.

https://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/villa-elfvikin-luontotalo/

Näyttelykeskus Weegee

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Näyttelykeskuksessa on kaksi museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo ja Espoon kaupunginmuseo KAMU. WeeGeen pihalta löytyy myös arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo, joka on avoinna yleisölle toukokuusta syyskuuhun (suljetaan 12.9.2021).

https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/906

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä ja tarjoaa pimeinä syysiltoina upean maiseman valoineen hotelliltamme. Tämän lisäksi Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Kulttuurikeskuksessa voit kokea mm. Tapiola Sinfoniettan konsertit, Espoon Kaupunginteatterin vierailuesitykset, April Jazz, Espoo Ciné, PianoEspoo, VocalEspoo ja paljon muuta!

https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/44

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.