Menu
Pressa Forumissa vietettiin messuja iloisissa tunnelmissa
Pressa Forumissa vietettiin messuja iloisissa tunnelmissa

Syystapahtumassa matkattiin Tallinnasta tuntureille

S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden yhteisessä syystapahtumassa matkattiin Tallinnasta tuntureille, maisteltiin kauden herkkuja ja viihdyttiin säkenöivän Divet Show'n äärellä. Original Sokos Hotel Presidentin Pressa Forumissa 13. syyskuuta järjestetty tapahtuma kokosi yli 200 yritysvaraajaa tapahtumatila- ja ohjelmavinkkien äärelle.

Tilaisuudesta vastannut myyntiryhmän päällikkö Timo Saarinen hyrisi tyytyväisyyttä tilaisuuden päätteeksi. "Live-tapahtumissa on aina oma hieno tunnelmansa. Mahtavaa, että tapahtumavinkit kiinnostivat näin monia asiakkaitamme! iso kiitos kuuluu myös hotelliemme ja ravintoloidemme väelle sekä yhteistyökumppaniemme edustajille, jotka tulivat esittelemään palveluitaan", Saarinen kiittelee.

"Vaikka nyt myytiin tapahtumatiloja, hotelliuudistuksista kysellään aina. Ja niitähän meillä riittää.  Lokakuussa avautuu uusi Radisson RED -hotelli Helsinkiin, ja parhaillaan uudistuvat muun muassa Jyväskylän Original Sokos Hotel Alexandra ja Vaasan Original Sokos Hotel Royal", Saarinen kertoo.

Lumilomia Lapissa ja iloista itsenäisyyttä Tampereella

Pohjois-Suomen hotelleja edustanut myyntipäällikkö Johanna Kallunki kertoo, että erityisesti Levi herätti innostusta vieraissa. "Break Sokos Hotel Levi sijaitsee hyvällä paikalla aivan rinteiden juurella, joten se tarjoaa oivan majapaikan Levin lomalle. Ja tyhy-lomiin alueella on aktiviteetteja joka makuun", Kallunki jatkaa. "Myös Vaasan Original Sokos Hotel Royalin uudistuksesta kyseltiin paljon. Tulossa onkin aivan upea hotelli huipun saunaosastoineen ja aurinkoisine huoneineen."

Tampereen S-hotellien myyntipäällikkö Annika Rosenberg houkutteli väkeä Original Sokos Hotel Ilveksen perinteisille, 5. joulukuuta vietettäville itsenäisyyspäivän juhlille. "Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on tyylikäs tapa juhlistaa maamme itsenäisyyttä ja yöpyä samalla Ilveksen hiljattain uusituissa huoneissa. Tänä vuonna juhlassa esiintyvät Arttu Wiskari, Vicky Rosti ja Bess." Myös Solo Sokos Hotel Torni Tampereen tapahtumatiloja kyseltiin kovasti. "Vanhojen veturitallien sydämestä löytyvässä Paja Kongressissa on kaikkiaan 10 kokous- ja juhlatilaa, jotka mahdollistavat jopa 700 hengen uniikit tilaisuudet", Rosenberg kertoo.

Conficapin Sari Lahtinen oli tullut tilaisuuteen etsimään sekä pikkujouluideoita että 2-4 hengen lounaisiin sopivia kabinetteja. Hotellien tiloihin Lahtinen kertoo tutustuvansa säännöllisesti. Ilahduttavan toimiviksi ovat osoittautuneet muun muassa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunan näköalakabinetit. Näköalojen ohella Lahtinen kertoo arvostavansa Vaakunan upeaa designia. Sari haluaa antaa erityiskiitoksen myös Solo Sokos Hotel Tornin aamiaiselle. "Se on Helsingin paras. Ruskistettu voi kruunaa kokonaisuuden", Lahtinen naurahtaa.

Toisenlaisen Helsinki-elämyksen tarjoilee Original Sokos Hotel Presidentin Show & Dinner, jossa yhdistyy huikea Divet Show ja herkullinen buffetillallinen. Divet Show by Marko Vainio on tunnettu näyttävistä asuista, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja vauhdista, jolla hahmot vaihtuvat yleisön edessä nopealla tahdilla. "Tämä show sopii niin kaveriporukoille, kahden kesken kuin erilaisiin pikkujoulujuhliin", Original Sokos Hotel Presidentin hotellinjohtaja Hannele Laurila toteaa. Näytökset ovat 9. ja 16.12.2023.

Syystapahtuman tuotti SOK matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen ja Original Sokos Hotel Presidentin kanssa vastuullisia tapahtumia tekemä Fair Factory Oy.