Menu
break sokos hotel flamingo syysloma flamingo hotelliloma kylpyläloma perheloma

Syyslomavinkit Flamingossa

Syysloma Flamingossa on elämyksiä täynnä!

Break Sokos Hotel Flamingossa koko perhe viettää hauskan syysloman. Suomen suurimmassa Viihdekeskuksessa tekemistä riittää, kylpylähuveista keilailuun ja leikeistä leffailtaan. Vietä syysloma elämyshotellissa!

Flamingo-loma uiden

Löytyykö teidän perheestänne vannoutuneita vesipetoja? Jos löytyy, vie heidät Flamingo Spa Vesipuistoon. Hyppää virran vietäväksi tai villeihin vesiliukumäkiin. Magic Maya-vesiliukumäessä ei vauhti hyydy isommaltakaan laskijalta. Flamingo Spa Kylpylä on suunnattu aikuisempaan menoon. Nauti höyrysaunasta, porealtaista ja ihanan hemmottelevista hoidoista!

Parasta näillä vesillä on trooppinen ilmasto ympäri vuoden. Plus 32 astetta on aika kiva lämpötila lomalle Suomessa!

Seikkailuja Flamingossa

Keilailu on koko perheen hauska lomahuvi. Flamingossa sijaitsevasta BowlCircuksesta löytyy 20 keilarataa pelihetkiin. Hohtogolfissa vieritellään vähän pienempää palloa hauskalla seikkailukentällä. Perheen pienimmät piipahtavat mielellään Naurusaarelle leikkimään. Prison Island  taas on vähän isompien lasten seikkailukohde ja samasta paikasta löytyy myös huikean jännittävä Megazone.

Myös viihdekeskuksen lähettyvillä on lukuisia vierailun arvoisia paikkoja, esimerkiksi aktiviteettipuisto Superpark, Tammiston Outlet - ostospuisto sekä idyylinen Pakkalan alue, joka sopii esimerkiksi lenkkeilyyn. Ja mikä on parasta, liput moneen aktiviteettiin saat ostuettua suoraan vastaanotostamme edullisempaan hintaan! 

Ruoka perheen lomalla pitää

Viihdekeskus Flamingossa ja Kauppakeskus Jumbossa on yhteensä lähes 40 erilaista ravintolaa. Tykätäänkö teillä pizzasta, purilaisista, italialaisesta vai meksikolaisesta ruoasta? Flamingosta löytyy kaikkea ja paljon lisääkin! Ja tietysti jätskiä! Hotellin ravintola Amarillossa on oma ruokalista lapsille.

Bussilla vaivattomasti Helsinkiin

Älä stressaa Helsingissä ajamista! Flamingosta pääset kätevästi kaupungin busseilla Helsingin päärautatieasemalle noin puolessa tunnissa vuorokauden ympäri. Helsinki on täynnä mielenkiintoisia paikkoja, kuten Suomenlinna ja Linnanmäki.  Reittiohjeet löydät HSL-sivuilta.

Break Sokos Hotel Flamingon vinkkejä lomalaisille

Break Sokos Hotel Flamingossa on kivoja perhehuoneita kerrossänkyineen ja lisäksi meiltä varattavissa myös väliovelliset huoneet suuremmallekin perheelle. Auton saat turvalliseen parkkiin Flamingon pysäköintitaloon, jätä saapuessasi autoon parkkikiekko (5h pysäköintiaikaa) ja lisää auton rekisterinumero vastaanotossa olevaan tablettiin, jolloin pysäköintiaika on voimassa 24h. Mikäli majoitut meillä useamman vuorokauden, lisää vastaanottovirkailijamme auton rekisterinumeron järjestelmään koko hotelliviipymän ajaksi. Ajakaa hissillä hotellin 12. kerrokseen maisemia katselemaan. Täältä näkyy yli Vantaan ja voitte ihailla nousevia ja laskeutuvia koneita.

Loma voi alkaa, tervetuloa meille!

Seuraa meitä:

#sokoshotelflamingo

BSHFlamingo

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.