Menu
Syysloma Lahti
Syysloma Lahti

Syyslomaviikon vinkit lomailuun Lahdessa

Syyslomat lähestyy! Kokosimme muutaman vinkin syyslomailuun Lahdessa.
  • Kävelymatkan päässä hotellilta on Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, joka tarjoaa elämyksiä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisille. Historiallinen Malskin alue sijaitsee mukavalla reitillä, tästä pääset helposti jatkamaan matkaa myös kohti Vesijärveä ja Lahden satamaa.
     
  • Pajulahden Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Seikkailupuisto on Suomen suurin – uskallatko kokeilla? Hotellilta matkaa Pajulahteen on noin 20 kilometriä. 
     
  • Lomalla on parasta istahtaa valmiiseen pöytään! Nauti kiireettömästä lounaasta tai päivällisestä hotellimme ravintoloissa: italialaisessa ravintola Trattoriassa tai street foodia tarjoavalla Kujalla. Hotellin lähiympäristöstä löytyy paljon vaihtoehtoja tunnelmallisista kahviloista eri maiden keittiöitä tarjoaviin ravintoloihin. Kokeile Coppa eaterya tai Amarilloa –  ja hei! Amarillossa lasten disco torstaina 26.10. klo 17!
     
  • Lahti on liikkujan paratiisi! Tiedätkö yhtään lajia, mitä Lahdessa ei voisi harrastaa? Mukavan haastava ja monipuolinen maasto kutsuu pyöräilemään, juoksemaan, hiihtämään ja vesille. Lähde ulos ja Salpausselälle! Ulkoilupäivän päätteeksi voit nauttia hotellilla saunasta, joko huoneessasi tai asiakassaunassa, joka sijaitsee Päätalossamme.

Lomaillen Lahdessa - varaa ihana kaksikerroksinen huone Seurahuoneen Loft Housesta ja nauti luksuksesta arjen keskellä! Huonevaraukset verkkosivuiltamme, klikkaa tästä! >>