Menu
Syysloma Hämeenlinnassa
Syysloma Hämeenlinnassa

Syyslomaviikon vinkit Hämeenlinnassa

Syyslomat lähestyy! Kokosimme muutaman vinkin syyslomailuun Hämeelinnassa.
  • Liikkumisen iloa! Hotellin edestä lähtevä Hämeenlinnan suosituimpiin ulkoilumaastoihin kuuluva Vanajaveden rantareitti kiertää Hämeenlinnan keskustan, lähipuistoalueiden ja rautatiesillan kautta Aulangolle, Sairion rantaan aina Varikonniemen kautta Verkatehtaan rantaan. Matkan varrella näet muun muassa Hämeen Linnan sekä Museo Militarian ulkonäyttelyalueen. Reitin läheisyydessä on myös useita ulkokuntosaleja. Lenkin kokonaispituus on 5,7 km ja se on suurimmalta osin esteetön.
     
  • Hämeenlinnassa on useita museoita, joissa pääset kokemaan elämyksiä niin historian ja taiteen kuin designinkin parissa. Moniin museokohteisiin pääsee ilmaiseksi suositulla museokortilla. Tämän lisäksi kaupungissa on joukko pienempiä erikois- ja kotiseutumuseoita. Sibeliuksen syntymäkoti, Hämeenlinnan Taidemuseo, Museo Skogster… Oletko vieraillut joissakin näistä?
     
  • Lomalla parasta on istua valmiiseen pöytään! Hotellimme tunnelmallinen ravintola Le Blason tarjoaa palan Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalla. Tarjoamme aamiaista arkisin ja viikonloppuisin ja à la cartea ilta-aikaan. Le Blasonissa korostuu ranskalainen keittiö paikallisuutta unohtamatta - Pihvejä, päivän kalaa, Blasonin pataa, bistroa ja klassisia ranskalaisia jälkiruokia! Lapsille oma menu!
     
  • Keilaamaan, kylpylään, liikkumaan.. Hämeenlinnan Keilahalli ja Fifth Avenue tarjoaa mahdollisuudet keilaamiseen! Kylpylään ja polskimaan pääsee Hämeenlinnan uimahalleissa ja Scandic Aulangolla. Aulanko Areena kylpylän yhteydessä tarjoaa myös monia liikuntamahdollisuuksia yhdellä pääsymaksulla! Kannattaa tutustua myös Viihdekeskus Hämptoniin!

Nähdään Hämeenlinnassa - ihan lähellä! Huonevaraukset verkkosivuiltamme, klikkaa tästä! >>