18.09.2019

Syyslomaviikko Ilveksessä 14.-20.10.2019

Original Sokos Hotel Ilveksessä ja Tampereella riittää tekemistä ja nähtävää myös syyslomaviikolla 14.-20.10.2019.

Hintatiedot ja huonevaraukset Ilveksen sivuilta

Tututustu hotelli Ilveksen ravintolamaailman tarjontaan alla olevista linkeistä ja tee samalla pöytävaraus.

Amarillo,  Frans & Marie,  Masuuni

 

Ilveksen Spa-osasto on avoinna 14.-20.10.2019:

- aamuisin joka päivä klo 7.00 - 11.00

- iltaisin joka päivä klo 17.00 - 22.00

Spa-osaston käyttö sisältyy huonehintaan. Spa-osastolla on lasten- ja aikuisten altaat sekä poreallas.

 

KARMIVA KARNEVAALI SÄRKÄNNIEMESSÄ

Särkänniemessä vietetään koulujen syyslomaviikolla 12.-19.10.2019  klo 13 - 21 Karmivaa karnevaalia (maanantaina 14.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Osta tapahtuman sisäänpääsyliput ja rannekkeet edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

 

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Tampereella Särkänniemessä sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Superparkin lippuja myynnissä hotellin vastaanotossa 17€ / kpl.

 

Zones by Särkänniemi on uuden ajan viihdekeskus Lempäälän Ideaparkissa, joka tarjoaa hauskaa tekemistä jokaiselle! Viihdekeskus on jakautunut useaan eri zoneen eli alueeseen, joista löytyy tekemistä perheen pienimmistä aikuisiin saakka. Paras tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa päivälippu Ilveksen vastaanotosta hintaan 18€ /kpl ja nauttia koko puiston tarjonnasta!

 

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee hauskimmat ostokset muumikaupassa.

 

Ti-Ti Nallen koti Lempäälän Ideaparkissa on täynnä elämyksiä koko perheelle. Kodin yhteydessä sijaitsevaan Ti-Ti Nallen Puotiin on vapaa pääsy. Matkaa meiltä Ilveksestä Ideaparkiin on vain 17 km. Lippuja on myynnissä Ilveksen vastaanotossa.

 

Kivenheiton päässä Ilveksestä Koskipuistosta löytyy Pikku Kakkosen puisto, jossa riittää puuhattavaa useammaksi tunniksi. Sorsapuistossa on monipuoliset leikki- ja pelialueet ja lapset pääsevät kesäaikaan ihastelemaan mm. ankkoja ja hanhia lintuhäkeissä.