Syyslomalle Turun Kupittaalle

Syyslomareissu Kupittaalle?

 

Olemme liikuttavan lähellä, tulitpa junalla tai omalla autolla.

Hotellissamme nautit maittavan illallisen Bistro Ellissä, drinksut Rooftopbar Kuppiksella upeissa maisemissa Kupittaan yllä, kuntoilet kuntohuoneessa tai M&M Kupittaalla veloituksetta majoituksen yhteydessä ja lopuksi rentoudut hotellin yhdeksännen kerroksen saunoissa! 

Aktiviteetteja kaipaavalle matkailijalle Kupittaa on loistava vaihtoehto, sillä kaikki perheille sopivat lomanviettokohteet ovat lähellä!

Lasten ikisuosikki Seikkailupuisto Seikkis sijaitsee aivan kivenheiton päässä hotellilta. Kupittaanpuistossa sijaitsevassa Seikkiksessä on mahtavat leikkikentät sekä ulkoilumahdollisuudet!

Kylpylähotelli Caribiassa vietetään hyviä hetkiä etelänmeren rennossa hengessä, kylvetään, rentoudutaan, kuntoillaan ja inpiroidutaan; ladataan akkuja ja saadaan energiaa.Kylpylää ja uimista kaipaaville liput Caribiaan helposti hotellin vastaanotosta! 

Entäpä kulttuurikierros ja pala muinaista Turkua? Turun Linnan kierroksilla viihtyvät kaikki! Lisätietoja aukioloajoista: http://www.turku.fi/turun-linna/tervetuloa-museoon/aukioloajat-ja-hinnat

 

Varaa huone nyt: https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-kupittaa

 

ja lähde nauttimaan heinäkuussa avautuneesta, uudesta upeasta hotellistamme Original Sokos Hotel Kupittaasta!