Syyslomalle Pohjois-Karjalaan!

Kolin kansallismaisemiin ruskaa ihailemaan, Bomballe kylpemään ja Joensuuhun keikalle tai kamarikonserttiin. Syysloma Pohjois-Karjalassa on elämyksiä täynnä! 
 
Kansallismaiseman lumoa Kolilla
 
Kolin kansallispuiston upeat maisemat häikäisevät ympäri vuoden. Ihaile auringonnousua Ukko-Kolin huipulta tai Break Sokos Hotel Kolin terassilta. Lähde hotellin pihalta kolmen huipun kierrokselle – täällä eteesi avautuvat ikimuistoiset näkymät. 
 
Seikkailijoille Kolilta löytyy lukematon määrä eripituisia ja -tasoisia reittejä patikoitavaksi ja pyöräiltäväksi. Pirunkirkossa haastat itsesi. Tämä on ehkä Kolin merkillisin kohde, korkea ja kapea rakoluola mystisine tarinoineen. Tai oletko kalamiehiä? Varaa kalastusretki Pieliselle.
 
Seikkailujen ja maisemien ihailun jälkeen nautit illallisen Grill it! Kolilla ja illan tullen rentoudut Koli Relax Span lempeissä poreissa. 
 
Edullisen loppusyksyn loman tarjoilee Break Sokos Hotel Kolin Kolisee-paketti, voimassa 2.11.–22.12.2022. Hinnat alk. 74 e/henkilö/vrk sisältäen kylpylälipun. Varaa sivulla www.sokoshotels.fi koodilla KOLISEE.
 
Ylellinen kylpyläloma Bomballa
 
Pielisen rannalla sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen matkakohde ympäri vuoden. Astu hotelliin, kietoudu kylpytakkiin ja tassuttele kylpylän hemmotteleviin vesiin! Spa Bomba on rentoutumisen ylellinen keidas, joka henkii karjalaista mystiikkaa kalevalaisine saunoineen ja elämyksellisine allasosastoineen. 
 
Kylpyläilojen lisäksi Bomballa seikkaillaan ulkosalla. Patikkapolut lähtevät ihan hotellin pihalta. Villi Pohjola järjestää elämyksellisiä luontoretkiä Pieliselle ja vaaramaisemiin. Huskyretkiä, kalastusta ja seikkailuja fatbikella – suuntaa safaritalolle ja valitse sinulle sopivin aktiviteetti!
 
Bomban talo puoteineen ja ravintoloineen on ainutlaatuinen kulttuurikohde Bomban karjalaiskylässä. Loma-aikoina voit osallistua myös karjalanpiirakkapajoihin ja Valamon viinipruuviin. 
 
Syksyn viipymätarjouksella (voimassa 28.8.–14.10.) saat paremman hinnan ja pidemmän loman, alk. 141 e/hlö/3 vrk. Loppuvuonna kylvetään kylpylälomatarjouksella. Varaa osoitteessa www.sokoshotels.fi koodilla KYLPYLÄ, voimassa 1.11.¬31.12.2022.
 
Kulttuuria ja luontoretkiä Joensuussa
 
Kamarikonsertteja Carelia-salissa, musikaalia kaupunginteatterissa, Taikapäiviä ja Satamamarkkinoita – Joensuu jos joku on kulttuurikaupunki. Lisätään tähän Pohjois-Karjalan museo Hilman ja Joensuun Taidemuseo ONNIn tarjonta niin viikonlopun kultturelli osuus onkin paketissa.
 
Keikalle! Las Palmasin ja Ravintola Kerubin syksyt ovat pop- ja rockmaailman kuumimpia tähtiä täynnä Erika Vikmanista Kotiteollisuuteen. Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuma Joensuu Areenalla (7.10.) nostaa lavalle Nelli Matulan ja Blind Channelin.
 
Entäs luontoelämyksiä? Kierrä kaupungin seitsemän sillan lenkki tai lähde Kuhasalon luontopoluille. Raikkaiden syysretkien jälkeen siirtyillään ravintolaillalliselle. Joensuusta on kehkeytynyt kiinnostava ravintolakaupunki ja tarjonta on laaja cocktailbaareista tunnelmallisiin bistroihin. Varaa pöytä kodikkaaseen Aittarantaan tai Bistro Heilin patojen äärelle.
 
Joensuun Kimmelin uusi Nautiskelukylpylä Kimmel Spa yhdistettynä ylelliseen Superior X -majoitukseen tuo luksusta syyslomaasi. Original Sokos Hotel Vaakunan monine ravintoloineen ja viihtyisine saunaosastoineen löydät torin laidalta.
 
Tervetuloa syyslomalle Pohjois-Karjalaan!
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.