Menu

Syyslomalle Pohjois-Karjalaan!

Kolin kansallismaisemiin ruskaa ihailemaan, Bomballe kylpemään ja Joensuuhun keikalle tai kamarikonserttiin. Syysloma Pohjois-Karjalassa on elämyksiä täynnä! 
 
Kansallismaiseman lumoa Kolilla
 
Kolin kansallispuiston upeat maisemat häikäisevät ympäri vuoden. Ihaile auringonnousua Ukko-Kolin huipulta Break Sokos Hotel Kolila, lähde hotellin pihalta kolmen huipun kierrokselle – täällä eteesi avautuvat ikimuistoiset näkymät. Voit myös majoittua uudessa Break Sokos Hotel Koli Kylässä, joka on täynnä reipasta menoa, Kolin kylätunnelmia ja retkipolkujen maisemia.
 
Seikkailijoille Kolilta löytyy lukematon määrä eripituisia ja -tasoisia reittejä patikoitavaksi ja pyöräiltäväksi. Pirunkirkossa haastat itsesi. Tämä on ehkä Kolin merkillisin kohde, korkea ja kapea rakoluola mystisine tarinoineen. Tai oletko kalamiehiä? Varaa kalastusretki Pieliselle.
 
Seikkailujen ja maisemien ihailun jälkeen nautit illallisen maisemahotellin Grill it! Kolilla ja illan tullen rentoudut Koli Relax Span lempeissä poreissa tai kylähotellin Ravintola Tervaskannossa ja hotellin upeissa saunatiloissa.
 
Ylellinen kylpyläloma Bomballa
 
Pielisen rannalla sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen matkakohde ympäri vuoden. Astu hotelliin, kietoudu kylpytakkiin ja tassuttele kylpylän hemmotteleviin vesiin! Spa Bomba on rentoutumisen ylellinen keidas, joka henkii karjalaista mystiikkaa kalevalaisine saunoineen ja elämyksellisine allasosastoineen. 
 
Kylpyläilojen lisäksi Bomballa seikkaillaan ulkosalla. Patikkapolut lähtevät ihan hotellin pihalta. Kokeile geokätköilyä tai testaa uudet kuntoportaat!
 
Bomban talo puoteineen ja ravintoloineen on ainutlaatuinen kulttuurikohde Bomban karjalaiskylässä. Loma-aikoina voit osallistua myös karjalanpiirakkapajoihin ja Valamon viinipruuviin. 
 
Loppuvuonna kylvetään kylpylälomatarjouksella. Varaa osoitteessa www.sokoshotels.fi koodilla KYLPYLÄ, voimassa 31.12.2023 saakka.
 
Kulttuuria ja luontoretkiä Joensuussa
 
Kamarikonsertteja Carelia-salissa, musikaalia kaupunginteatterissa, Satamamarkkinoita – Joensuu jos joku on kulttuurikaupunki. Lisätään tähän Pohjois-Karjalan museo Hilman ja Joensuun Taidemuseo ONNIn tarjonta niin viikonlopun kultturelli osuus onkin paketissa.
 
Keikalle! Las Palmasin ja Ravintola Kerubin syksyt ovat pop- ja rockmaailman kuumimpia tähtiä täynnä ja pientä festivaalitunnelmaakin on tarjolla! Lehtiä Ilosaaressa -tapahtuma Joensuu Areenalla (6.10.) nostaa lavalle mm. Behmin, Gettomasan ja Euroviisu supertähti Käärijän!
 
Entäs luontoelämyksiä? Kierrä kaupungin seitsemän sillan lenkki tai lähde Kuhasalon luontopoluille. Raikkaiden syysretkien jälkeen siirtyillään ravintolaillalliselle. Joensuusta on kehkeytynyt kiinnostava ravintolakaupunki ja tarjonta on laaja cocktailbaareista tunnelmallisiin bistroihin. Varaa pöytä kodikkaaseen Aittarantaan tai Bistro Heilin patojen äärelle.
 
Joensuun Kimmelin upea Nautiskelukylpylä Kimmel Spa yhdistettynä ylelliseen Superior X -majoitukseen tuo luksusta syyslomaasi. Original Sokos Hotel Vaakunan monine ravintoloineen ja viihtyisine saunaosastoineen löydät torin laidalta.
 
Tervetuloa syyslomalle Pohjois-Karjalaan!