Syyslomalla Rovaniemelle Joulupukin luokse

Rovaniemellä on mukavaa tekemistä koko perheelle, tässäpä muutama vinkki:

Ho­tel­lis­ta löy­tyy pie­nil­le lap­sil­le oma leik­ki­paik­ka, joka so­vel­tuu par­hai­ten alle 10-vuo­tiail­le lap­sil­le. Leik­ki­huo­nees­ta löy­tyy pii­rus­tus­vä­li­nei­tä, kir­ja­nurk­kaus, leik­ki­vä­li­nei­tä ja kos­ke­tus­näyt­tö­pe­li. Leik­ki­huo­ne on avoin­na päi­vit­täin 9-21.00. Lau­ta­pe­le­jä voit kysyä huo­nee­seen lai­naan vas­taa­no­tos­ta ja kannattaa seikkailla tonttujen sanaseikkailu vaikka koko perheen voimin.

Kai­ke­ni­käi­set lap­set ja kaik­ki lap­sen­mie­li­set viih­ty­vät Angry Birds Ac­ti­vi­ty Park -ul­ko­puis­tos­sa, josta löy­tyy te­ke­mis­tä useam­mak­si tun­nik­si. Angry Birds puis­tos­ta löy­tyy köy­si­ra­ta, liu­ku­mä­kiä, kei­nut ja kii­pei­ly­te­li­nei­tä sekä tie­ten­kin tut­tu­ja Angry Birds -hah­mo­ja. Puis­to si­jait­see joen ran­nal­la, kä­ve­ly­mat­kan pääs­sä ho­tel­lil­ta Ro­va­nie­men kes­kus­tan tun­tu­mas­sa.

Seik­kai­lun­ha­lui­set voi­vat tu­tus­tua Ark­ti­ku­miinKo­run­diin sekä tie­de­kes­kus Pilk­kee­seen, jotka löy­ty­vät kes­kus­tan tun­tu­mas­ta.

Ounasvaara on paitsi tunnettu urheilukeskus, myös ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa. Ou­nas­vaa­ralta löy­tyy myös San­tas­port, jossa koko perhe pää­see liik­ku­maan. Ve­si­pe­dot voi­vat pu­li­koi­da kyl­py­län puo­lel­la, eikä kei­lai­lun ys­tä­viä­kään ole San­tas­por­tis­sa unoh­det­tu.
Kaupungin uimahalli Vesihiisi tarjoaa monenlaista vesitekemistä mm. ponnahduslautaa, hyppytornia ja laguuniallasta.

Na­pa­pii­rin maagisen rajan voi ylit­tää Jou­lu­pu­kin Pa­ja­ky­läs­sä ihan omal­la va­paal­la tyy­lil­lä. Pa­ja­ky­läs­sä riit­tää ih­met­te­le­mis­tä ja te­ke­mis­tä koko per­heel­le – ja samalla kannattaa käydä tervehtimässä Jou­lu­puk­kia.

Seik­kai­lu ja lii­kun­ta ovat pai­kal­lis­ten mie­leen, joten Ro­va­nie­mel­tä löy­tyy myös vauh­di­kas seik­kai­lu- ja lii­kun­ta­puis­to Rol­lo­hal­li, josta löy­dät tram­po­lii­nit, es­te­ra­dat ja liu­ku­mäet. Tästä pää­set kurkkaamaan Rol­lo­hal­liin

Ra­nuan Eläin­puis­to­kaan ei ole kuin 80 km pääs­sä ja pitää ovi­aan auki joka päivä. Pää­sy­li­pun voit­te ostaa en­nak­koon mei­dän net­ti­si­vuil­ta li­sä­pal­ve­lui­den kaut­ta. 

Kaupungin keskusta on ihan muutaman kävelyaskeleen päässä hotellilta. Keskustasta löytyvät esimerkiksi kauppakeskukset Sampo ja Revontuli, sekä elokuvateatteri BioRex

Päi­vän seik­kai­lu­jen päät­teek­si onkin mu­ka­va is­tah­taa val­mii­seen pöy­tään her­kut­te­le­maan. Kurk­kaap­pa ra­vin­to­loi­ta las­ten ma­kuun tääl­tä »

La­pis­sa luon­to on lä­hel­lä sy­dän­tä ja sinne pää­see­kin tur­val­li­ses­ti tu­tus­tu­maan mer­ki­tyil­lä eri pi­tui­sil­la sekä ta­soi­sil­la ret­kei­ly­rei­teil­lä vaikka Napapiirinretkeilyalueella
Mu­kaan kan­nat­taa ottaa pien­tä ret­kie­väs­tä ja seik­kai­lu­miel­tä.

Tervetuloa syyslomalle Rovaniemelle!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.