Syysloma Vantaalla, Break Sokos Hotel Flamingossa

Kotimaan matkailu on nyt in ja Flamingo on siihen täydellinen vaihtoehto!  

 

Flamingossa riittää tekemistä koko perheelle viikonpäivästä tai säästä riippumatta. Tässä muutama idea syyslomapuuhaan! 

 

Flamingo Spa - kylpylä on sadepäivän pelastus

Flamingo Spa palvelee syysvieraita viikon jokaisena päivänä. Toivomme sinun ostavan liput ennakkoon Flamingo Span verkkokaupasta. Samalla, kun ostat lipun, varmistat paikkasi sinulle sopivaan ajankohtaan. Jos sinulla on lippu tai lahjakortti jo ostettuna, pääset varaamaan paikkasi samalta sivustolta, verkkokaupan kautta. 

Päivittäistä asiakasmäärää rajaamalla ja sisäänpääsyaikoja porrastamalla varmistetaan kaikille asiakkaille mahdollisuuden päästä rentoutumaan  ja nauttimaan kylpylän riemuista turvallisesti.

 

Loma ennen lomaa

Lähdössä reissuun? Break Sokos Hotel Flamingon kätevä sijainti Helsinki-Vantaan lentokentän vierellä palvelee loistavasti lomalennolle lähtijää ja reissusta palaajaa. Lisävuorokausi Vantaan Flamingossa nostattaa lomatunnelmaa tai helpottaa matkaväsymystä. Ja lähtöaamuna matkailija voi nukkua vähän pidempään. Flamingosta pääsee kentälle viidessä minuutissa!

Mikä sen mukavampaa, kuin lomailla ennen lomaa. Elämyshotellissa lomafiilis löytyy helposti. Ennakkovaraus kauneushoitoon tai hierojalle takaa huolettomamman lomallelähdön ja kauppakeskus Jumbossa voi tehdä viimeiset matkahankinnat. Hyvin nukutut yöunet Break Sokos Hotel Flamingon pehmeissä vuoteissa ovat mukava tankkaus myös pitkämatkalaisille, joita odottaa paluu kotiseudulle. Hotellinjohtaja Päivi Holappa paljastaa hotellin parhaan salaisuuden: "Olen huomannut, että matkakuume nousee kuin huomaamatta hotellin 12. kerroksen isossa aulassa. Korkeuksista voi kiikaroida upeita maisemia ja seurata lentokoneiden nousuja ja laskuja. Siellä ollaan jo melkein matkalla!"

 

Naurusaari ja Pikseli Arcade palvelevat sinua myös syksyllä

Ikävöikö sinunkin lapsesi yhdessä leikkimistä muiden lasten kanssa? Ei hätää, Naurusaari on jälleen auki! Naurusaaresta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia, tanssia… vain mielikuvitus on rajana. 

Pikseli Arcade on Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuus on helposti lähestyttävä ja kaikille sopiva tapa kokea uskomattomia asioita, jotka eivät ole mahdollisia tosielämässä. Tervetuloa testaamaan!

 

Sijainniltaan sujuva Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingoon on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisin kulkuneuvoin. Junamatkustajia palvelee Kehäradan Aviapolis-asema, jolta on 10 minuutin bussimatka perille. Bussit 562, 561, 614 ja 615 pysähtyvät Flamingon lähettyville. Lisää infoa ja reittiohjeet tästä.

Tuletko omalla autolla? Hotelli sijaitsee Tuusulanväylän moottoritien ja Kehä III:n läheisyydessä. Viihdekeskus Flamingosta löytyy laajat pysäköintitilat yli 800 ajoneuvolle.

 

Klassikkoherkkuja sekä drinkkejä auringon alla Amarillosta

Amarillo Flamingo on viikon jokaisena päivänä ja sen ruokalista on kokenut huikean uudistuksen. Tervetuloa herkuttelemaan Amarillon uutuuksia sekä legendaarisia texmex - annoksia ja nauttimaan raikkaista drinkeistä.  Tarkista aukioloajat sekä varmista paikkasi varaamalla pöytä tästä.

 

Turvallisuus on etusijalla

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Hotellimme sekä ravintolamme noudattavat viranomaisten  koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Lisätietoa turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvistä toimenpiteistä löytyy täältä.

Tervetuloa viihtymään Flamingoon!