Daniel Sharsan keskellä. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Syötä Danielin lapaan ja vie turnausjärjestelyt maaliin

S-ryhmän hotellien asiakkuuspäällikkö Daniel Sharsan on sinunkin joukkueesi luottopelaaja. Hänen kauttaan hoidat sopimusasiat ja turnausvaraukset kerralla kuntoon. Vapaa-ajalla Danielin löytää parhaiten salibandykentältä.

"Tulin S-ryhmän majoitus- ja ravitsemiskaupalle vuonna 2019 Pori Jazzin myyntiorganisaatiosta. Asiakkuuspäällikkönä toimin urheilun lajiliittojen yhteyshenkilönä. Oma urheilutaustani auttaa ilman muuta työssäni. Kun itsellä on pelireissuilta kokemusta hotellimajoituksista, osaa asettua sujuvasti asiakkaan kenkiin. 

Majoitusten varaaminen alkaa useimmiten kilpailutuksella. Omalla panoksellani pyrin helpottamaan varaajan elämää varmistamalla huoneiden saatavuuden sekä veivaamalla tuleville majoituksille sporttiset hinnat. Kilpakauden kaikki majoitukset tulee hoidettua kerralla kuntoon, kun soittaa tai laittaa s-postia minulle. Vien kapulan siitä eteenpäin.

Neuvon yleensä seuratoimijoita kertomaan S-ryhmän hotellien Sporttiklubista seuran kaikille joukkueille, koska sitä kautta hyötyy ison verkoston tarjoamista hyvistä eduista. Palautamme 10% majoitushinnasta joukkueelle S-ryhmän lahjakortteina, niillä saa esimerkiksi reissuruokailuja kivasti katettua. Sillä on iso merkitys varsinkin junnujoukkueille.

Nykyään urheilijat panostavat entistä enemmän asumismukavuuteen. Vaatimustaso on yleisestikin noussut ja nyt varataan useimmiten yhden ja kahden hengen huoneita. Juniorijoukkueet rakastavat uima-altaita ja muita oheisjuttuja, aikuisille sauna, kuntosali ja kokoustilat on tärkeitä. Ravitsevaa ruokaa pitää olla kaikille. Meillä on juuri sporttiateriat kehityksessä, syksystä alkaen on tiedossa entistä paremmat ja proteiinipitoisemmat menut.

Uudistuksia tapahtuu S-ryhmän hotelleissa nyt jatkuvalla syötöllä. Tampereen Original Sokos Hotel Ilves avautuu maaliskuussa. Siitä tulee tosi hieno, kävin juuri paikan päällä ihastelemassa! Puitteiltaan ja yleiseltä hintatasoltaan Ilves palvelee urheilujoukkueita loistavasti. Espooseen keväällä avautuva Heymo 1.-hotelli on täysin uusi majoituskonsepti ja kustannustehokas ratkaisu monelle. Heymon yhdistelmähuoneeseen eli Heymo-roomiin mahtuu majoittumaan jopa seitsemän henkilöä kerralla."

Vapaalla mailan varressa

"Vapaa-aikani menee liikkuessa. Se tyhjentää pään tehokkaasti työpäivän jälkeen. Harrastan monipuolisesti eri lajeja crossfitistä padeliin ja sulkapallosta salibandyyn. Salibandyä pelaan kilpatasolla, treenejä on kolmesti viikossa ja siihen pelit päälle. Lisäksi seuraan aktiivisesti joukkueurheilua. Tähän päälle vielä kotona oleva huomionhakuinen koira, jonka lenkitys rytmittää päivää mukavasti. Tuleehan siinä liikuttua.

Nuoresta asti salibandyä harrastaneena olen erityisen ilahtunut siitä, että saamme olla Salibandyn maajoukkueiden virallinen majoituskumppani. Toivotankin Salibandyliiton erittäin lämpimästi tervetulleeksi S-ryhmän hotellien sporttiperheeseen!"