Menu

Syksyn 2022 ryhmämatkavinkit

Matkailu avartaa näköaloja ja piristää ihanasti arkea. Ryhmämatka kotimaahan ja lähialueille on hauska tapa reissata samanhenkisessä seurassa tai hankkia uusia ystäviä. Matkan varaaminen on vaivatonta, kun teet sen suomalaisen matkanjärjestäjän kautta.

Matkapoikien myyntipäälliköllä Mikael Wahteralla on vuosikymmenten kokemus matkailualalta. Lue tästä Mikaelin ryhmämatkavinkkejä syys- ja talvikauteen 2022! Lisää ideoita löydät S-ryhmän hotellien ja Matkapoikien verkkosivuilta.

Matkapojat on suomalainen, laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Sadat tuhannet suomalaiset kulkevat vuosittain yrityksen matkassa lähelle ja kauas. Valmiiden matkojen rinnalla toimisto räätälöi matkoja ryhmän toiveiden mukaan.

Koko ajan muuntuva Tallinna 

Tallinna onnistuu tarjoilemaan aina uutta. Miten olisi syksyinen kierros Noblessnerin trendikkäässä kaupunginosassa ravintoloineen tai hetki Fotografiskan valokuvanäyttelyiden äärellä? Ja marraskuulta alkaa kaupungin joulusesonki tunnelmallisine joulutoreineen.

Majoitus tietysti 50-vuotisjuhlaansa viettävässä Original Sokos Hotel Virussa kabareineen ja muine juhlaohjelmineen.

Original Sokos Hotel Viru: https://www.sokoshotels.fi/fi/tallinna/sokos-hotel-viru

Kulttuuria mualiman navassa 

Savon helmestä eli Kuopiosta löytyy leppoisa loma-atmösfääri ja maan kärkitasoa edustava teatteriviihde. Kuopion kaupunginteatteri on erikoistunut musiikkiteatteriin. Syksyn 2022 ohjelmistosta löytyy mm. pakahduttava suurmusikaali Huomenna minä lähden. Elämyksiä tarjoavat myös kirkkomuseo RIISA, torilla nautitut kalakukot ja käynti Puijon tornissa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi keskellä kaupunkia on kulttuurilomailijan viihtyisä tukikohta. 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi: https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi

Telakkakierros ja kulttuuria Turussa 

Miltä kuulostaisi tutustuminen Suomen suurimpaan telakkaan Turussa? Opastetulla kiertoajelulla kuulet, miten maailman suurimmat risteilijät syntyvät.  Kierros jatkuu meriteemaa monipuolisesti esittelevään Forum Marinumiin.

Merellisen päivän iltaa vietetään Turun kaupunginteatterissa tai teemakierroksella Vares-dekkarien hengessä.  Opastettu Food Walk taas tarjoaa yllätyksellisen makukierroksen ruokakaupungin suosikkiravintoloihin. Ryhmä yöpyy Original Sokos Hotel Kupittaalla, Radisson Blu Marina Palace Hotellissa tai Solo Sokos Hotel Seurahuoneella.

Original Sokos Hotel Kupittaa: https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-kupittaa

Radisson Blu Marina Palace Hotel: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-marina-turku

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone: https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/sokos-hotel-seurahuone


Elämyksiä Nokia Arenalla 

Tampereen kulttuuri- ja viihdetarjonta on tosi laaja, tekemistä ja näkemistä riittää jokaiselle. Uuden Nokia Arenan syksyn ohjelmistossa tarjolla on niin urheiluelämyksiä, Cats-musikaalia kuin Suvi Teräsniskan joulukonserttia. Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistossa on tänä syksynä paljon kiinnostavia ensi-iltoja.

Museokeskus Vapriikki, Tampereen taidemuseo ja Amurin museokortteli ovat esimerkkejä Tampereen monipuolisesta museotarjonnasta. Ryhmän majoittavat juuri täydellisesti uudistettu Original Sokos Hotel Ilves ja Tampereen näyttävä maamerkki Solo Sokos Hotel Torni.

Original Sokos Hotel Ilves: https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves

Solo Sokos Hotel Torni Tampere: https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/solo-sokos-hotel-torni-tampere


Kulttuurimatka Helsinkiin 

Tee kierros Keskustakirjasto Oodiin ja tutustu nykytaiteeseen Kiasmassa ja Amos Rexissä. Musiikkitalossa koet kotimaisen ja kansainvälisen musiikin huippuhetkiä. Pikku Finlandiassa kannattaa piipahtaa kakkukahvilla tai herkullisella lounaalla, illalla on ehkä oopperaesityksen vuoro?

Original Sokos Hotel Presidentti ja Vaakuna sijaitsevat kävelymatkan päässä kaikista mainituista kulttuurikohteista.

Original Sokos Hotel Presidentti: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-vaakuna

Helsingistä löytyvät muuten myös omat suosikkihotellini, ikoninen, vasta uusittu Solo Sokos Hotel Torni sekä Solo Sokos Hotel Helsinki – keväällä 2022 täysin uutena avautunut sekin.

 

Matkojen täyttämää syksyä kaikille!

Mikael Wahtera