26.08.2019

SYKSY ON PIETARISSA

Alku syksystä uusi kulkuneuvo on ilmaantumassa Pietariin - retro ratikka. Sen reitti alkaa vanhimmasta ratikkapysäkistä, joka sijaitsee Vasilinsaarella, ei kaukana Solo Sokos Hotel Palace Bridge -hotellistamme. Matkustaessanne tällä ratikalla, ette lumoudu ainoastaan Pietarin keskustan kauneudesta, vaan myös Pietarin historiasta.

 

Syksy on Pietarissa "kultainen vuodenaika". On ilo kävellä puistoissa ja nauttia niiden kauneudesta. Voitte mennä "kesäpuistoon", joka sijaitsee keskustassa, ja on yksi vanhimmista puistoista, tai "Pietarin 300-vuotispuistoon", joka on suuri puisto lähellä uudesti rakennettua Pietarin stadionia. Jos haluatte matkustaa esikaupunkeihin, Pushkin ja Pavlovsk ovat korkeasti suositeltuja - Siellä on kauniita vanhoja palatseja, ja ne ovat upeita värikkäitä lehtiä vasten.

 

Kun alkaa tulla hieman kylmempi, avataan luistelukenttä luovalle Uusi-Hollanti nimiselle alueelle, joka sijaitsee myös lähellä meidän hotelleitamme. Voitte luistella historiallisen saaren alueella vanhojen rakennusten keskuudessa ja myöhemmin nauttia herkullisen aterian jossain saaren kahviloista tai ravintoloista.

 

On myös paljon paikkoja, jotka kiinnostaa aikuisten lisäksi myös lapsia. Ei niin kaukana hotellistamme sijaitsee esimerkiksi maailman suurin planetaario, josta voitte löytää ainutlaatuista ohjelmaa kaiken ikäisille. Elokuvan ystäville on tarjolla ainutlaatuinen Elokuvien sankarit -museo, ihan ydinkeskustassa ja epätavatallinen "tunteiden museo" suurella valikoimalla näyttelyitä ja hauskoja aktiviteetteja. Pietarissa on mahdollista myös tuntea itsesi jättilääksi vierailemalla "jättiläisen talossa" jossa kaikki esineet ovat erityisen suuria.

 

Voitte aina saada lisätietoa ottamalla yhteyttä sähköpostin kautta e-mail: marketing@sok.fi