Original Sokos Hotel Albert vastaanotto palvelu
henkilökunta_Albert
30.10.2015

Suvi vastaanotosta - persoona kuten sinäkin

Suvi on työskennellyt meillä Albertissa jo usean vuoden ajan. Suvin iloinen asenne ja aito välittäminen asiakkaista ja työkavereista tekevät Albertista monelle sen toisen kodin.

Suvin mielestä parasta hänen työssään on vaihteleva asiakaskunta, sekä tutustuminen uusiin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa. Ihaninta on, kun asiakkaat kyselevät, että missä Suvi on oikein ollut, kun hän palaa vapailtaan. Albert on pieni hotelli, joten asiointi alusta loppuun on helppoa ja luontevaa koko majoituksen ajan aina seuraavaan käyntiin asti. Aulabaarin puolella on mukavaa jutustella vieraidemme kanssa. Huonoimmankin päivän pelastaa ihanat kollegat (Family Albert) tai vieraaltamme tullut hymy.
 

Suvin ikimuistoisin kokemus Albertissa on, kun hänet valittiin vuoden asiakaspalvelijaksi.  Lisäksi hymyn Suvin huulille nostaa Punavuoren lähikaupan kassajonossa aamutervehdykset kantisten kanssa ja keskustelut, mitä on illalla ruokalistalla tai nähdäänkö jazzeilla.


Syy tulla yöksi Albertiin on Suvin mielestä se, että Albertiin on kuin kotiin tulisi, mutta parempaa, koska aina on tarjolla tuoretta aamu-, tai yöpalaa, kellonajasta huolimatta. Tutut ja tuntemattomat ovat enemmän kuin tervetulleita hyvään huomaan Family Albert taloon.

Suvi suosittelee Helsingin tekemisiksi seuraavaa:

Ainakin kerran raahaa kaverit Albertin aulabaariin pizzalle. Usko pois, he jäävät koukkuun tähän meidän meininkiimme ja tulevat toistekin.

Kaivarin koirapuisto ja Eiranranta uimapaikkana ympäri vuoden. Siellä Suvi ja hänen Labradorinnoutajansa Hertta viihtyvät.

Hietsun torin pulla ja aamukaffe!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone