SUP viikko-ohjelma Syvärinjärvellä
SUP viikko-ohjelma Syvärinjärvellä
20.06.2019

SUP viikko-ohjelma Syvärinjärvellä

Nautiskele Syvärinjärvellä

Tahkonrinteinden hiihtokoulu järjestää kesällä ohjattua ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Lähde rohkeasti mukaan!

SUP-lautatunneissa on valittavana joko helppo ja kevyt SUP-retki, haastavampi SUP-Balance tai tehokas SUP-Workout.

Minimiosallistujamäärä 3 hlöä ja maksimiosallistujamäärä 9 hlöä. Ilmoittautuminen edellisenä päivänä klo 14 mennessä: skischool@tahko.com, 0400 681 792 tai paikan päällä Ski Mac Promenadessa.

OHJATUT SUP-treenit
Viikot 26-27 (24.6.-7.7.) sekä 29-31 (15.7.-4.8.)
 

2h SUP-retki tiistaisin klo 14 ja perjantaisin klo 11
2h Sup-retken aikana käymme läpi SUP-lautailun alkeet ja tutustumme Syvärin järven upeisiin maisemiin laudalta käsin.
Hinta 50€/hlö

SUP-Workout Keskiviikkoisin klo 17
SUP-Workout tunti koostuu SUP-laudan päällä tehtävistä lihaskunto-, kehonhallinta-, tasapainoharjoituksista sekä sykkeenkohotusosioista, esimerkiksi meloen tai vedenvastusta hyödyntäen. SUP-laudan päällä treenaaminen on erittäin tehokasta, sillä jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi!
Kesto 60min. Hinta 25€/hlö

SUP-Balance lauantaisin klo 10
SUP-Balance tunnille voivat osallistua kaikki eikä aikaisempi kokemus ole välttämätön. Iloinen ja avoin mieli, halu kokeilla uutta ja uimataito riittävät aloittamaan harjoittelun laudan päällä. Tunti koostuu SUP-laudan päällä tehtävistä kehonhallinta-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksista. Harjoitus lopetetaan rentoutumiseen SUP-laudan päällä, jossa niin mieli kuin keho saavat rauhoittua ja palautua harjoittelusta.
Kesto 60min. Hinta 25€/hlö

Huom! Hinnat sisältävät tarvittavat varusteet: laudan, melan ja liivit.

 

Ilmoittautuminen edelliseen päivään klo 14:00 mennessä: skischool@tahko.com / 0400 681 792, ryhmät toteutuvat kun vähintään 3 osallistujaa.