Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
07.04.2017

Suomalaisia makuja ruokalistalla Pietarissa

Uudistuminen ja valo – kevään erottamattomat elementit. Alexander Denisovin luoman uuden wellbeing-menun ansiosta voi nauttia herkullisesta ruuasta ilman pakollista tiukkaa dieettiä ennen kesää. Paahdettu punajuuri-vuohenjuustosalaatti ja pinaattinen upeita mereneläviä sisältävä keitto ovat omiaan auttamaan vitamiinien puutostilaan. Iholle tekee hyvää syödä terveellistä Omega-3-rasvahappoja sisältävää kalaa.

Lounaan alkuun maistuvat karjalanpiirakat graavilohella ja savustetulla smetanalla, jonka jatkoksi pääruuaksi sopii uunilohi kasvisten ja kananmunan kanssa. Keittiömestarimme huolehtii energiatasapainon palautumisesta ja samalla ravitsevasta ateriasta linjoille sopivalla tavalla. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti uudesta menusta matalalla lämmöllä haudutettu hirvenliha juuresten ja perunamuusin kera. Raikkaus ja eloisuus esitellään uudessa jälkiruuassa: karpalomousse jäisessä lasissa.

 

Ravintola Sevilla
Solo Sokos Hotel Palace Bridge


+7 812 335 2200
Birzhevoi per. 2–4
12:00-23:00 (viimeinen tilaus 22:30)