Menu
Kuva: VisitOulu

Staycation Oulussa viihdyttää ja virkistää

Torinranta ja kauppatori ovat Oulun sydän täynnä elämää. Istahda hetkeksi ja nauti kiireettä kauniin historiallisesta miljööstä. Ihaile Oulujoen maisemia ja kävele kevääseen heräävään Hupisaarten puistoon.

Istahda kahvilaan ja nauti paikallisista herkuista ravintoloissa. Tietomaan tiedekeskus ihastuttaa näyttelyillään – ja piipahda myös Oulun Taidemuseossa, jossa on esillä Tahto ja taito – 1900-luvun alun taiteilijanaisia -näyttely 28.5. asti.

Livekeikkojen ystäville Oulu on tapahtumien aarrearkku. Artistikattaus on huikea: Michael Monroe trio, Juha Tapio, Joutsenlaulu -musikaali, W.A.S.P, Tuure Kilpeläinen, Jore Marjaranta, Kauko Röyhkä, Marko Hietala, Pete Parkkonen, Sami Yaffa, Happoradio ja moni muu.

RioLiven Stand Up -illoissa nauretaan sydämen kyllyydestä. Lavalla nähdään Ilari Johanssonin ja Mika Räinän Miesflunssa.

Vappuaattona 30.4. vietetään Koko perheen vapputapahtumaa, jonka tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle. Helatorstain pitkällä vapaalla ehdit vaikkapa RioLiveen katsomaan Saikkua, kiitos, tai Oulun teatteriin viihtymään Vanhempainillassa. Liikunnan ystävät pyrähtävät Terwahölkälle.

Oulussa sinut majoittaa Original Hotel Arina, joka seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa. Tervetuloa hemmoteltavaksi! Tutustu ja varaa »

Tarkastathan vielä tapahtumat netistä, koska muutokset ovat mahdollisia. Lisää vinkkejä löydät esimerkiksi osoitteesta visitoulu.fi