Staycation by Original Sokos Hotel Presidentti

Viettäisitkö unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, hienostuneen hääyön, tyylikkään business-matkan tai ekstempore miniloman suomalaisia ilmiöitä esittelevässä tunnelmassa?
 
Varaa tärkeään tilaisuuteesi upea design-sviitti kaupungin ydinkeskustasta – arvokkaalla näkymällä eduskuntatalon suuntaan!
 
Original Sokos Hotel Presidentistä löytyy 4 erilaista Ivana Helsinki-sviittiä: voit valita satumetsän mystisestä tunnelmasta, suomalaisesta sisusta, lempeästä talvimyrskystä vai kesäisestä juhannustunnelmasta? Suunnittelija Paola Suhonen on maalaillut sviitteihimme ihania yksityiskohtia isolla pensselillä! Ja mikäli haluat vieläkin hulppeammat tilat, niin kirsikkana kakun päällä löytyy tietenkin meidän ylimmän kerroksen upea Presidentti-sviittimme!
 
Kaikissa sviiteissä on makuuhuone ja olohuone sekä oma sauna; suomalainen ilmiö parhaimmillaan. Olohuoneen sohvaryhmässä rentoudutaan ja kuuden hengen ruokapöydän ympärillä voi pitää pienen kokouksen tai nauttia vaikka illallisen. Tilassa on kaksi isoa tv:tä sekä kahvikone kahvittelutarvikkeineen. Makuuhuoneessa nukutte laadukkaassa 180 cm leveässä parivuoteessa, ja pukeutumishuoneen vuodesohvaan petaamme lisävuoteen tarvittaessa. 
 
Sviiteissa on varustuksena
  • Parkettilattia
  • Parivuode
  • Sauna
  • Vedenkeitin
  • Tallelokero
  • Minibaari

Huonepalvelustamme voit tilata pientä suolaista ja makeaa herkutteluhetkiin - kysy henkilökunnaltamme apua sopivan viinin valitsemisessa. Voit myös tilata kokonaisen illallisen juomineen meidän mestarillisesta Bistro Manusta.

Juhlista hyvin nukuttua yötä tilaamalla aamiainen kuohuvalla huoneeseesi. Kuinka usein siihenkin on mahdollisuus? Nyt on, ja olet sen ansainnut! 

 

YHTEYSTIEDOT
 
Sokos Hotels myyntipalvelu
Puhelin 020 1234 600
ma-pe klo 8-18