01.09.2017

SprayPrinter -hotellihuone on auki Estoriassa!

Tiesitkö, että virolaiset ovat keksineet näppärän tavan tehdä maalauksia ilman aiempaa ennakkokokemusta? SprayPrinter, Tartossa toimiva start-up -yritys, on keksinyt langattoman printterin, jolla voi printata minkä tahansa kuvan omasta älypuhelimesta, mille tahansa pinnalle.

Persoonallista taideteosta varten tarvitset vain appin, sopivan kuvan, SprayPrinterin sekä siihen kuuluvan maalivärin. Kun nämä osaset ovat hallussa, voit printata lempikuvasi vaikka t-paitaan, seinälle tai autoon.

SprayPrinterin tarina alkoi siitä, kun nuori tyttö pyysi isäänsä piirtämään valtavan yksisarvisen kodin seinälle. Isä Mihkel Joala ei osaa piirtää mutta hän sattuu työskentelemään ammattikeksijänä. Joten tähänkin löytyi ratkaisu..

SprayPrinter on äly-Viron uusin menestystarina, josta ovat kiinnostuneet jopa kansainväliset viihdeartistit ja isoimmat yritykset. Viron tarina- ja designhotellilla oli kunnia avata SprayPrinter huone Viron uudelleen itsenäistymisen päivänä 20. elokuuta.

Hotellihuoneen seinälle printattiin hieno taideteos yhteistyössä lahjakkaan virolaisen muotoilijan ja tekstiilitaiteilijan Karl Korsarin kanssa Teos on omistettu 100-vuotiaalle Virolle.

"Viron viettäessä 100-vuotisjuhlaansa, katsomme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja positiivisella mielellä. Kuva heijastaa maamme edessäolevaa mutkikasta matkaa, jossa etsimme koko ajan itseämme globalisoituvassa maailmassa - kuitenkin väripaletti antaa raikkaan ja optimistisen tunteen. Halusin luoda jotakin, joka ymmärtää nmenneisyyttä tulevaisuuteen katsoen",  Korsar toteaa.

Solo Sokos Hotel Estoria kiittää sydämellisesti SprayPrinteriä tarinansa jakamisesta! Toivomme menestystä ja onnea yritykselle myös tulevaisuudessa!

Varaa majoitus Solo Sokos Hotel Estoriasta ja tule tutustumaan pienen maamme tarinoihin!

Linkit:

SprayPrinter http://sprayprinter.com/static/html/welcome.html

Karl Korsar https://www.karlkorsar.com/

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone