Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
31.03.2016

Sporttiklubin Power cup -kummijoukkueet on valittu

S-ryhmän hotellien Sporttiklubi valitsee vuosittain kolme lentopallojoukkuetta kummijoukkueikseen kesän Power Cup -turnaukseen. Vuonna 2016 kummijoukkueiksi on valittu Kempeleen Lentopallon D/C3-tytöt, Kokkolan Tiikereiden E-pojat ja Sotkuman Hakan E-tytöt.

Sporttiklubi kustantaa kummijoukkueidensa kisapassit, joukkuemaksun sekä pelipaidat Power Cup -turnaukseen. Lisäksi kummijoukkueiden valmistautumista ja turnausta seurataan Sokos Hotellien somekanavissa kevään ja kesän aikana.

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Vuonna 2016 turnaus pelataan 9.–12.6. Hämeenlinnassa. Yhteensä turnaus kerää lähes 10 000 osallistujaa.

Kempeleen Lentopallon D/C3-tytöt

Pohjois-Pohjanmaan lentopallo teki keväällä 2015 kyselyn, lähtisivätkö D-tytöt pelaamaan pohjoisessakin 6 vs 6 -peliä perinteisen D-junioreiden 4 vs 4 -pelin sijaan. Tästä innostuneena 2003-syntyneiden tyttöjen valmentajat rupesivat kokeilemaan junnujen kanssa 6 vs 6 -peliä. Syksyllä sitten joukkue kuuli, että 6 vs 6 -pelistä ei tule sarjaa D-junioreille Pohjois-Suomessa. Tytöt ja valmentajat päättivät yhdessä lähteä valtakunnalliseen C-tyttöjen sarjaan.

Joukkueessa pelaa yhdeksän pirtsakkaa tyttöä, jotka ovat kauden myötä kasvaneet yhdeksi tiiviiksi joukkueeksi. Turnausmatkoilla ja turnauksissa tytöt keksivät kaikkea kivaa keskenään ja peli-ilme on hyvä. Toisia tsempataan ja pisteistä juhlitaan. C3-tyttöjen pelillinen kehitys on ollut huikeata katsottavaa.

Tytöillä on mukavaa pelata ja olla yhdessä. Tytöt muodostavat ryhmänä tiiviin joukkueen, he ottavat toisensa huomioon ja osaavat pitää hauskaa! Kaikilla tytöillä on takanaan useampi PowerCup, joten pientä odotusta uuteen turnaukseen on ollut jo aistittavissa.

Kokkolan Tiikereiden E-pojat

Kokkolan Tiikereiden E-poikien joukkueessa on mukana yhteensä 14 poikaa, joista suurin osa on syntynyt vuosina 2005 ja 2006. Mukana on myös kaksi nuorempaa F-ikäistä poikaa, jotka harjoittelevat ja pelaavat joukkueen ja isoveljiensä mukana.

Osa pojista on aloittanut lentopallon pelaamisen eskari-ikäisinä ja he ovat nyt joukkueessa jo neljättä vuotta. Mukana on myös uusia junioreita, jotka ovat aloittaneet lajin harrastamisen vasta tällä kaudella. Harjoitukset eriytetään tarvittaessa niin, että kaikki pääsevät kehittämään omaa tasoaan. Lajiharjoitteiden lisäksi harjoituksissa kehitetään erityisesti poikien nopeutta ja koordinaatiota, mistä on hyötyä lentopallon lisäksi myös muissa lajeissa. Tässä vaiheessa tärkeintä kuitenkin on, että harjoituksissa on hauskaa ja harjoitusten päättyessä kaikki lähtevät kotiin hyvällä mielellä.

Kokkola kuuluu Keski-Pohjanmaahan, mutta lentopallossa alueen juniorijoukkueet osallistuvat Etelä-Pohjanmaan aluesarjaan. Kokkolan Tiikereiden E-pojilla on ollut aluesarjassa tällä kaudella kaksi joukkuetta, joista toinen on pelannut koppiavusteista sarjaa ja toinen kopitonta. Samalla jaolla lähdetään myös Hämeenlinnan PowerCupiin. Joukkueet on nimetty Tiikerit Leluksi ja Tiikerit Lateksi tiikeri-ikoneiden Olli-Pekka "Lelu" Ojansivun ja Lauri Kermisen mukaan.

Kokkolassa on viime vuodet eletty tiikeribuumia, jonka myötä junioritoiminta on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun. Kokkolan tiikerijunioreille miesten liigajoukkueen pelit tarjoavat upeita elämyksiä, jotka innostavat jatkamaan harjoittelua. Kokkolan Tiikerit tunnetaan liigakentillä iloisuudestaan ja hyvästä yhteishengestä - sama peli-ilme on myös E-poikien joukkueella.

Sotkuman Hakan E-tytöt

Tiesittekö, että Polvijärven kunnassa, parin sadan asukkaan Sotkuman kylässä asuu joukkueellinen Vaaleanpunaisia Panttereita? Luultavasti ette, eikä kovin moni muukaan. Olemme kuitenkin päättäneet, että moni vielä heistä kuulee.

Vaaleanpunaiset Pantterit syntyivät samalla kun lähes 80-vuotias kyläseura herätettiin henkiin viime keväänä elvyttämään vuosia tauolla ollut lentopallotoiminta Polvijärvellä. Alussa ei ollut oikein välineitä, tarvikkeita eikä kokemusta. Oli vain muutama innokas valmentaja ja seitsemän innokasta tyttöä. Tällä porukalla aloitimme harjoittelun syyskuussa 2015 ja tiikerisarjan keväällä 2016.

Pelatessa meille tärkeää on omista ja joukkueen onnistumisista iloitseminen, reilu peli, yhteinen tekeminen, liikunnan riemu ja uuden oppiminen. Vaikka voittoja emme ole vielä runsain mitoin kasaan saaneetkaan, tiikeriturnauksiin olemme osallistuneet aina innolla ja avoimin mielin. Voi sitä riemua, kun harjoituksissa opettelemamme hihalyönti menee pelissä oikeaan osoitteeseen!

Meillä jokainen tyttö saa pelata jokaisessa turnauksessa ja olla vuorollaan kapteeni. Olemme laatineet myös joukkuesäännöt, jotka jokainen pelaaja on allekirjoittanut. Myös vanhemmat ovat lähteneet innolla mukaan toimintaan ja kannustusjoukkoihin. Tärkeätä meille on, että osallistumisen kynnys on matala ja kaikki tehdään talkoovoimin. 

Voittoja ja menestystä emme voi varmuudella tarjota. Peli-iloa, yrittämistä, tsemppausta, oppimisen riemua, tahdikkaita taputuksia ja sukeltamista Power Cupin tunnelmaan sen sijaan kyllä!