31.03.2017

Sporttiklubin Fortum Power Cup -kummijoukkueet 2017

S-ryhmän hotellien Sporttiklubi valitsee vuosittain kolme lentopallojoukkuetta kummijoukkueikseen kesän Fortum Power Cup -turnaukseen. Vuonna 2017 kummijoukkueiksi on valittu Nurmon Jymyn C-02 tytöt, Himangan Roiman C-pojat, sekä HPK:n D-tytöt.

Sporttiklubi kustantaa kummijoukkueidensa kisapassit, joukkuemaksun sekä pelipaidat Fortum Power Cup -turnaukseen. Lisäksi kummijoukkueiden valmistautumista ja turnausta seurataan Sokos Hotellien somekanavissa kevään ja kesän aikana.

Fortum Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Vuonna 2017 turnaus pelataan 8.-11.6. Vantaalla. Ensimmäiseen Power Cupiin vuonna 1985 osallistui 109 joukkuetta. Viime vuonna joukkueita oli mukana jo 889. Puhutaan siis 8 000 osallistujan tapahtumasta!

 

Nurmon Jymyn C-02 tytöt

Suomen suurimman lentopalloseuran Nurmon Jymyn vuosimallin 2002 C-tyttöjen joukkue perustettiin vuonna 2008. Suuri osa tytöistä on ollut mukana joukkueessa jo eskarivuosista lähtien. Joukkuehenki on muodostunut tiiviiksi, ja tytöt ovat kuin siskoksia keskenään.

Tänä vuonna tytöt osallistuvat Power Cupiin jo kahdeksatta kertaa.

Nurmon Jymyn C-02 tytöt on rehti ja reipas, positiivisesti motivoitunut ja sitoutunut, iloinen ja toinen toisiaan tappioidenkin hetkellä kannustava ja tsemppaava joukkue. Heidän yhteishenki on iloista ja saumatonta. Tätä edesauttaa se, että kaikki saavat peliaikaa ja kaikki kokevat olevansa tärkeitä ja arvostettuja joukkueen jäseniä.

 

Himangan Roiman C-pojat

Himangan Roiman C-poikien nykyinen joukkue on rakentunut vuonna 2010 aktiivisen lentopalloharjoittelun aloittaneista ensimmäisistä joukkueen jäsenistä ja myöhemmin vuosina 2011-2015 on harjoittelun pariin tullut uusia poikia. Joukkueessa on tällä hetkellä yhdeksän poikaa. Pojat ovat pääosin 13-14-vuotiaita liikunnasta kiinnostuneita nuoria. 

Kaudella 2016-2017 Roiman C-pojat pelaavat SM-sarjassa. Joukkue on raivannut tiensä Suomen 18 parhaan C-poikien joukkoon. Kuluvalla kaudella myös kaksi joukkueen pelaajista valittiin Lännen aluejoukkueeseen alue-SM-kisoihin, jotka pelattiin syyskuussa 2016 Parikkalassa. Joukkueesta samat kaksi pelaaja on kutsuttu myös U14-maajoukkuekatsastuksiin.

Hyvän yhteishengen omaava joukkue pienestä Himangasta on valmiina kesän Power Cup -koitokseen!

 

HPK:n D-tytöt

HPK:n D-tytöissä (2004-05 syntyneet) pelaa tällä hetkellä 25 pelaajaa. Tuosta joukosta on kerätty iloinen kuuden tytön kummijoukkue Power Cupiin Vantaalle. Katso D-tyttöjen iloinen videoesittely tästä »

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone