23.08.2016

Sporttiklubin edut voimistelijoilla kokeilussa

 

Voimistelussa kilpailu- ja tapahtumapäivät venyvät usein pitkiksi. Tällöin päivän onnistumisen kannalta on tärkeää saada hyvät yöunet ja monipuolinen aamiainen, puhumattakaan kisapäivän jälkeen voimistelijoille sopivasta ravinteikkaasta ja laadukkaasta ruoasta. 
 

 

Olemme Olarin voimistelijoiden Ovo Kilpa junior ja Titaanit K. Osallistuimme TUL: in mestaruuskilpailuihin 23.-24.4.2016 Turussa ja päätimme testata Voimisteluliiton yhteistyökumppanin Sokos Hotellin Sporttiklubin etuja.
 

Lauantai 23.4.


Aloitimme kisamatkamme kohti Turkua kukonlaulun aikaan. Pitkän kilpailupäivän päätteeksi majoituimme alkuillasta Turun Original Sokos Hotel City Börsiin. Koko 22 hengen porukkamme saapui hotellille ja valmentaja Siiri Sporttiklubilaisena hoiti meidän kirjautumisen sisään. Näin saimme 10 % maksamistamme hotellihinnoista takaisin seuraavia majoittumisia varten. Lisäksi Meri pääsi majoittumaan ilmaiseksi, koska joka 16 majoittuu ilmaiseksi, kun matkataan isolla ryhmällä. Kirjautuminen hotelliin sujui nopeasti ja jouhevasti mukavan henkilökunnan ansiosta ja pääsimme tutustumaan huoneisiimme.


Pitkän ja raskaan kisapäivän jälkeen on tärkeää, että hotelli on viihtyisä ja laadukas. Huoneet olivat valoisat ja modernit. Tytöt hämmästelivät huoneiden tilavuutta, niihin mahtui helposti kolme henkeä yöpymään. Meitä oli myös muistettu pienillä yllätyslahjoilla, joka oli mukava yllätys meille testiryhmäläisille.


Illalla lähdimme syömään hotellin ravintolaan. Olimme varanneet Sporttibuffan, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille. Meillä oli mahdollisuus valita kuudesta eri pääruoasta mieleisin. Olimme valinneet broileripastan. Sen lisäksi tarjolla oli salaattipöytä ja jälkiruoaksi otimme marjaisat smoothiet. Tytöt kehuivat ruokaa monipuoliseksi ja herkulliseksi. Lisäksi kasvissyöjille oli tarjolla maukas kasvisvaihtoehto.

Mukavaa oli, että henkilökunta oli pyytämättä tuonut pöytiin maitoa ja näin huomioinut urheilijat. Hinta buffetille Sporttiklubin jäsenenä oli vain 13,50 € per henkilö. Harvoin kilpailumatkalla saa näin ravinteikasta ja laadukasta ruokaa tähän hintaan.

Isolla porukalla ravintolaan lähteminen on yleensä hidasta ja aikaa vievää. Kilpailupäivän päätteeksi oli kiva, että tytöt saivat nopeasti ruoan ja pääsivät ajoissa valmistautumaan finaalipäivää varten.Sunnuntai 24.4.


Seuraavana aamuna saimme nauttia maittavan aamiaisen ennen aamun harjoitusta. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Seisovasta pöydästä löytyi runsaasti terveellisiä vaihtoehtoja voimistelijoille. Finaalipäivä starttasi hyvin, kun olimme menneet täydellä vatsalla nukkumaan ja saaneet makoisat yöunet hotellissa. Vaikeuksia olikin nousta mukavan pehmeistä sängyistä jo klo 6.30.


Jatkossa käytämme varmasti kaikilla kisamatkoillamme Sporttiklubietuja, sillä edut olivat joukkueillemme kannattavat ja hinta-laatusuhde oli mielestämme todella hyvä. Ensi kerralla otamme myös muut samoihin kisoihin tulevat seuramme joukkueet mukaan samaan hotelliin, jotta hyödymme kaikki näistä Sporttiklubin eduista.


Sporttiklubiin kuuluu myös muita etuja, joita emme tällä reissulla ehtineet testaamaan. Seuraavalla pitkällä kilpailumatkalla voisimme esim. hyödyntää ABC-huoltoasemien ryhmäruokailun 10 % edun.


Kaikin puolin onnistunut kilpailuviikonloppu takana! Kiitokset kuuluvat Sokos Hotellin henkilökunnalle ja Turun Pyrkivälle hyvin järjestetyistä kilpailuista. Tulevilla kilpailumatkoilla meidät voi bongata Sokos Hotellilta!Tiesitkö:

- Sporttiklubin jäsenyyden ottaminen on maksutonta ja helppoa, eikä se sitouta käyttäjää mihinkään. Sokos hotellien nettisivuilta se sujuu kätevästi parissa minuutissa.

- Kuka vain 18 vuotta täyttänyt voi olla Sporttiklubin jäsen, mutta myös riittää, että yksi ryhmän täysi-ikäinen jäsen on sporttiklubilainen.

- Etujen saaminen vaatii kuitenkin vähintään 11 hengen ryhmän. Mitä enemmän ryhmässä on jäseniä, sitä enemmän etuja.

- Sporttiklubin kaikista eduista lisätietoa nettisivuilta, mutta sporttihinnaston ja ryhmäedun lisäksi saat sporttiklubilaisena alennusta mm. Eckerö Line laivayhtiöstä, Pohjolan Matka bussiyhtiöstä sekä Hertz Autovuokraamosta.

Edullinen sporttihinnasto on käytössä 60 ketjun hotellissa koko Suomessa, Pietarissa ja Tallinnassa.

 

Voimisteluliiton yhteistyökumppanin Sokos Hotellien Sporttiklubia testanneet Olarin Voimistelijoiden joukkuevoimistelujoukkueet kirjoittivat kokemuksistaan alunperin Voimistelu-lehteen 2/2016, joka julkaistiin toukokuussa 2016. 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone