Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
24.05.2017

Somersby Lounge ja elävää musiikkia Amarillon kesäterassilla!

Kesä ja Somersby kohtaavat aurinkoisella Amarillon kesäterassilla Tallinnan sydämessä. Kesäkuusta lähtien kävijöitä odottaa tyylikkään raikas ja iloisenvärinen Somersby Lounge, joka yllättää kesästä nauttivat kirjavalla Somersbyn siiderivalikoimalla. Saatavilla on siiderinystävien vanhoja tuttuja, kauden uutuuksien joukossa on seljalla ja limetillä maustettu Somersby. Siidereiden lisäksi tarjolla ovat kaikki edellisinä vuosina Amarillon terassilla mainetta keränneet lemmikit.

Kesäterassilla olet kaiken ja kaikkien keskellä, ympärilläsi elämää kuhiseva kaupunki. Joka toinen torstai terassilla kuullaan elävää musiikkia. Somersby After Hours -konserteissa esiintyvät Viron sähäkimmät bändit:

15.6. Ziggy Wild

29.6. Kalle Sepp

13.7. Frankie Animal

27.7. The Boondocks

10.8. Karl-Kristjan

24.8. Avoid Dave

Konsertit alkavat klo 18 ja ovat asiakkaille ilmaisia! Tapahtumien aikana Somersbyn erikoistarjouksia!

Syötävää tarjoaa tex-mex ravintola Amarillo. Värikäs ruokalista sisältää herkullisia ruokahalun herättäjiä, mausteisia tacoja ja quesadilloja, muhkeita hampurilaisia, käriseviä liharuokia ja maistuvia ​​vegeannoksia. Amarillo on terassiasiakkaiden palveluksessa ma-su klo 11-24.

Ei epäilystäkään, että tänä kesänä keskustan suosituin tapaamispaikka on täällä. Tule ja nauti, tarjolla on kylmiä juomia ja sävykkäitä makuja, mukavaa musiikkia ja tarttuvan hyvä fiilis. Odotamme sinua jo nyt - www.amarillo.ee!