Menu
Sokos Hotels mukana Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa

Sokos Hotels mukana Uimaliiton Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa

Uimaliiton yhteistyökumppanina Sokos Hotels on tänä vuonna mukana Uimaliiton kampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on innostaa monipuoliseen uintiliikuntaan. Majoittumisen yhteydessä asiakas voi kätevästi kerätä lisämetrejä aamu- sekä iltauinnin merkeissä.  Jo vuodesta 1992 alkaen vuosittain järjestetty Ui Kesäksi Kuntoon -kampanja on nyt Ui Elämäsi Kuntoon -kampanja. Kampanjan uusi nimi ja ilme otettiin käyttöön vuonna 2020. Perinteisen maaliskuun kampanja-ajan lisäksi nyt myös lokakuu on Ui Elämäsi Kuntoon -kuukausi. Maaliskuun kampanja on järjestyksessään 29. kampanjakuukausi. Sokos Hotels on mukana molemmissa kampanjoissa.

Altaassa kerätään metrejä ja minuutteja

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan voi osallistua kampanjaan kuuluvassa uimahallissa, jossa suorituksia voi kerätä joko uimalla tai vesijuoksulla ja vesijumpalla. Kauhotut metrit ja vesijuostut ja -jumpatut minuutit voi kirjata joko henkilökohtaiseen suorituskorttiin tai Ui Elämäsi Kuntoon - älypuhelinsovellukseen.
Vaikka uimahalleissa suorituksia vertaillaankin innokkaasti, on kampanjan pääidea haastaa itsensä kasvattamaan uintiliikuntakuntoa ja kehittämään uintitekniikkaa. Haasta myös ystäväsi mukaan.

Kampanjassa mukana olevat Sokos Hotellit:

Innostuitko? Lue lisää kampanjasta täällä:
www.uielamasikuntoon.com
 

Tervetuloa uimaan ja nauttimaan Sokos Hotelliin!