Menu

Sokos Hotels jo 20 vuotta Virossa

Vuonna 1972 avattu Viru on ollut avauksestaan asti Suomalaisten suosikkihotelli Tallinnassa. Viime vuonna Virussa vietettiin 50-vuotisjuhlavuotta ja tänä vuonna Virulle tulee täyteen 20 vuotta osana Sokos Hotels -ketjua.

Vuonna 1965 avattiin laivayhteys Helsingin ja Tallinnan välille, joka lisäsi suomalaisten matkustajien määrää Tallinnassa merkittävästi. Kaupungin silloinen hotellikapasiteetti ei riittänyt kasvavalle turistimäärälle, vaan tarvittiin lisää majoituskapasiteettia.

Viru oli perustamisensa aikaan Viron ensimmäinen pilvenpiirtäjä ja hienoin hotelli, joka sopi niin ulkomaalaisille turisteille, kuin KGB:n tiedusteluväelle. Vuosien myötä Virusta on tullut Tallinnan ja koko Viron tunnetuimpia maamerkkejä sekä idästä että lännestä saapuville vierailijoille.

Viru 20 vuotta Sokos Hotels-ketjussa

Vuodesta 2003 alkaen Viru on kuulunut tuhansine tarinoineen suomalaiseen Sokos Hotels -ketjuun, joka valittiin juuri 12. kertaa peräkkäin Suomen arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotellibrändiksi.

Suomalaiset ovat Original Sokos Hotel Virun suurin asiakasryhmä; jopa 90 % kaikista Virun asiakkaista tulee Suomesta. Virussa suomalaisia houkuttavat luotettavuuden ja helppouden lisäksi Suomen hotelleista tutut edut: asiakasomistajat saavat jopa - 25 % alennusta majoituksen päivän hinnasta sekä tietysti Bonukset päälle. Lue lisää! 

Suomalaisten lisäksi Virussa käy myös paljon paikallisia asiakkaita. Etenkin yökerho Cafe Amigo on virolaisten suosiossa, sen ollen yksi Viron suosituimmista keikkapaikoista. Syksystä kesään Show & Dinner ravintola Merineitsissä pyörii taas suosion saavuttanut kabaree ja kesäisin paikalliset suuntaavat Virun 23. kerroksessa sijaitsevaan Rooftop-baariin, joka houkuttelee Tallinnan parhailla näkymillä merelle ja vanhaan kaupunkiin.

Amarillo 20 vuotta Virossa

Samalla kun Viru-hotelli liittyi osaksi Sokos Hotels -ketjua, hotellin alakertaan avattiin suomalaisille tuttu Amarillo-ravintola. Syksyn aikana Virun Amarillossa julkaistaan juhlavuoden erikoismenu, johon on nostettu mukaan myös ravintolan suosikkiannoksia vuosien varrelta.

Viru on ryhmä- ja liikematkustajien suosikki

Viru on myös suomalaisten ryhmien ja liikematkustajien suosikki loistavan sijaintinsa ja monipuolisen konferenssikeskuksensa ansiosta.  Hotellista löytyy 11 erikoista kokous- ja juhlatilaa, sekä Tallinnan suurin sali Grande, jossa voidaan järjestää jopa 500 hengen tilaisuudet. Kaikki Virun kokoustilat sijaitsevat kätevästi samassa kerroksessa, kuin kokouslounaista ja -illallisia tarjoileva ravintola Merineitsi. Tutustu tiloihin tästä.

Haluatko järjestää juhlat tai kokouksen Original Sokos Hotels Virussa?

Ota yhteys Sokos Hotels Myyntipalveluumme, jonka avulla järjestät suuret ja pienet tilaisuudet helposti ammattitaidolla. 

puh. +372 680 9300 
viru.reservation@sok.fi