Suomen arvostetuin, arvostetuin hotelliketju, brändien arvostus tutkimus
Sokos Hotels on jälleen arvostetuin hotellibrändi

Sokos Hotels jatkaa Suomen arvostetuimpana hotellibrändinä

26.8.2021
 

Suomalaiset arvioivat Sokos Hotels -ketjun jälleen Suomen parhaaksi hotellibrändiksi Kauppalehden ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus 2021 -tutkimuksessa.


Sokos Hotels oli hotellibrändien sarjan selvä ykkönen ja paransi sijoitustaan myös kaikkien brändien arvostuksessa sijalle 74 viime vuoden sijalta 81. Mukana tutkimuksessa oli 559 brändiä. Taloustutkimus Oy:n tekemään nettikyselyyn osallistui yhteensä noin 6 000 vastaajaa. 

"Asiakkaidemme antama Suomen arvostetuin hotellibrändi -tunnustus tuntuu tänä vuonna entistä paremmalta ja arvokkaammalta. Olemme kaikki eläneet haasteellista korona-aikaa, ja se on vaikuttanut matkailualaamme todella paljon", markkinointijohtaja Outi Vitie iloitsee. 

Erityisesti tällaisena poikkeusaikana mitataan asiakaslupausten toteutumista ja arvostetaan hyvää palvelua. Suomalaiset ovat lomailleet ja tutustuneet kotimaanhansa nyt aivan eri mittakaavassa kuin koskaan ennen. Myös Sokos Hotellit ovat saaneet uusia asiakkaita, joille ketju ei ole välttämättä ollut aikaisemmin tuttu. Lisäksi kanta-asiakkaat ovat tilanteesta huolimatta jatkaneet asiakkuuttaan, vaikka työmatkustus onkin vähentynyt. 

"Tutkimuksen vastaajissa on kumpaakin asiakkuutta, joka kertoo, että brändimme palvelu- ja laatutaso on vastannut erilaisten asiakkaiden ja eri ikäisten asiakkuuksien toiveisiin ja vaatimuksiin. Olemme säilyttäneet asemamme asiakkaidemme kokemuksen perusteella Suomen arvostetuimpana, luotetuimpana ja vastuullisimpana toimijana. Ammattitaitoinen, huolehtiva ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa joka päivä Sokos Hotellien Onnellistamis-missiota. Olemme vieraitamme varten ja tällaiset tunnustukset tuovat meille paljon iloa ja kannustusta jatkaa hyvää työtämme ja pitää sijoituksemme jatkossakin", Outi Vitie painottaa.

S-ryhmän brändit menestyivät tutkimuksessa kaiken kaikkiaan hyvin ollen yleensä oman alansa arvostetuimpia brändejä. 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.