Menu
Suomen arvostetuin, arvostetuin hotelliketju, brändien arvostus tutkimus
Sokos Hotels on jälleen arvostetuin hotellibrändi

Sokos Hotels jatkaa Suomen arvostetuimpana hotellibrändinä

30.8.2022
 

Suomalaiset arvioivat Sokos Hotels -ketjun jälleen Suomen parhaaksi hotellibrändiksi Kauppalehden ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus 2022 -tutkimuksessa.


Sokos Hotels oli hotellibrändien sarjan selvä ykkönen. Mukana tutkimuksessa oli 585 brändiä. Taloustutkimus Oy:n tekemään nettikyselyyn osallistui yhteensä noin 6 000 vastaajaa. 

"Asiakkaidemme antama Suomen arvostetuin hotellibrändi -tunnustus tuntuu tänä vuonna poikkeuksellisen hyvältä ja arvokkaaltaOnhan alallamme takana muutama todella erikoinen ja haasteellinen vuosi", markkinointijohtaja Outi Vitie iloitsee. 

Tällaisina poikkeuksellisina aikoina mitataan asiakaslupausten toteutumista ja arvostetaan hyvää palvelua. Suomalaiset ovat lomailleet ja tutustuneet kotimaanhansa nyt aivan eri mittakaavassa kuin koskaan ennen. Myös Sokos Hotellit ovat saaneet uusia asiakkaita, joille ketju ei ole välttämättä ollut aikaisemmin tuttu. Lisäksi kanta-asiakkaat ovat tilanteesta huolimatta jatkaneet asiakkuuttaan, vaikka työmatkustus onkin vähentynyt. 

"Tutkimuksen vastaajissa on kumpaakin asiakkuutta, joka kertoo, että brändimme palvelu- ja laatutaso on vastannut erilaisten asiakkaiden ja eri ikäisten asiakkuuksien toiveisiin ja vaatimuksiin. Olemme säilyttäneet asemamme asiakkaidemme kokemuksen perusteella Suomen arvostetuimpana, luotetuimpana ja vastuullisimpana toimijana. Ammattitaitoinen, huolehtiva ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa joka päivä Sokos Hotellien Onnellistamis-missiota. Olemme vieraitamme varten ja tällaiset tunnustukset tuovat meille paljon iloa ja kannustusta jatkaa hyvää työtämme ja pitää sijoituksemme jatkossakin", Outi Vitie painottaa.

Suuri kiitos asiakkaillemme antamastanne tunnustuksesta.
Olemme onnellistettuja.