Menu
Sokos Hotels Sustainable Brand Index 2021

Sokos Hotels jälleen Suomen vastuullisin hotelliketju

25.3.2021

Sokos Hotels -ketju valittiin jo yhdeksännen kerran peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi vuosittaisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Tutkimus on Euroopan suurin bränditutkimus, jossa kuluttajat arvioivat eri toimialoilla toimivien yritysten vastuullisuutta.

"Olemme todella iloisia suomalaisten kuluttajien antamista tunnustuksista. Näinä haasteellisina aikoina on erityisen tärkeää huolehtia kanssaihmisistä ja onnellistaa asiakkaitamme. Jatkamme innolla pitkäjänteistä vastuullisuustyötämme ja niitä toimenpiteitä, joilla rakennamme suomalaista yhteiskuntaa S-ryhmän Tehdään yhdessä parempi paikka elää -mission mukaisesti. Tahtotasomme tulevina vuosina vain kasvaa, kun teemme töitä S-ryhmän hiilinegatiivisuustavoitteen eteen", Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjujohtaja Harri Ojanperä toteaa.

Vastuullisuus on ollut Sokos Hotellien toiminnan kulmakiviä jo pitkään. Kaikki Sokos Hotellit kuuluvat Green Key -ympäristöohjelmaan, jonka kautta vastuullisuustoimintaa kehitetään systemaattisesti. Hotelleissa tehdään toimenpiteitä ruokahävikin ja kertakäyttömuovin vähentämiseksi, keskitytään esteettömyyden parantamiseen ja hotelliuudistuksissa huomioidaan energiatehokkuusnäkökulmat. Hankinnoissa noudatetaan S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita ja linjauksia. Yhteisten toimenpiteiden lisäksi hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa lähialueen hyväksi.

Ruotsalaisen SB Insightin toteuttama Sustainable Brand Index on Euroopan laajin vastuullisuustutkimus, joka on tehty vuosittain vuodesta 2011 lähtien. Vuoden 2021 tutkimukseen haastateltiin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Baltian maissa yli 60 000 16–75-vuotiasta vastaajaa.

Suomesta vuoden 2021 Sustainable Brand Index -tutkimukseen vastasi 9 900 henkilöä. Arvioitavia brändejä oli Suomesta mukana 212. Jokaista brändiä on arvioinut vähintään tuhat henkilöä. Tutkimus toteutettiin marraskuun 2020 ja helmikuun 2021 välisenä aikana. Arvioitavat brändit valikoituivat kyselyyn niiden markkina-aseman, liikevaihdon, markkinaosuuden sekä brändin tunnettuuden perusteella.

 

Lue lisää: 
Sustainable Brand Index »  
Vastuullisuus Sokos Hotelleissa » 
Vastuullisuus S-ryhmän ravintoloissa » 
Vastuullisuus S-ryhmässä »

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.