Menu
Yhteistyössä kohti kesän EM-kisoja

Sokos Hotels ja Radisson Blu -hotellit majoittavat yleisurheilun Espoon nuorten EM-kisajoukkueet

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuihin heinäkuussa osallistuvat maajoukkueet majoittuvat viiteen eri Sokos Hotels tai Radisson Blu -ketjun hotelliin Espoossa ja Helsingissä.
Espoossa käytävien kilpailuiden järjestäjät ja S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel Oy julkistivat tiistaina yhteistyösopimuksen, jolla Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit ovat nuorten EM-kilpailuiden pääyhteistyökumppani.

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuksista kilpaillaan Espoon Leppävaaran stadionilla 13.–16. heinäkuuta ja kilpakävelyt jo päivää aiemmin 12. heinäkuuta.
– Olemme erittäin iloisia kumppanuudesta, jonka ansiosta voimme tarjota eri Euroopan maista tuleville noin 1100 urheilijalle ja 400–500 muulle joukkueen jäsenelle laadukkaan majoituksen, kiittelee EM-kilpailuiden johtaja Harri Lammi.

Samoin näkee Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.
– Meillä on pääkaupunkiseudulla monipuolinen hotellitarjonta ja voimme palvella joustavasti erilaisia ryhmiä. Olemme iloisia, että saamme toivottaa urheilijat tervetulleiksi.
Joukkueiden majoitushotellit ovat Espoossa Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Heymo 1 by Sokos Hotels ja Radisson Blu Hotel, Espoo sekä Helsingin puolella Radisson Blu Seaside Hotel ja Original Sokos Hotel Presidentti.

– Maajoukkueiden jäsenille tarjotaan hotelleissa täyshoito ja joukkueille laaditaan yhtenäiset ruokalistat. Joukkueet voivat myös hyödyntää hotellien kokoustiloja. Lisäksi EM-kilpailun järjestäjillä on hotelleissa infopiste, Lammi kertoo.
Hotelleista joukkueilla on kuljetus kilpailupaikalle ja harjoituspaikoille Otaniemeen.
– Joukkueiden majoitushotellit ovat hyvien yhteyksien varrella suhteessa Leppävaaran kilpailukeskukseen ja Otaniemen harjoittelukenttää, kertoo EM-kilpailuiden logistiikkapäällikkö Anders Wikholm.
– Euroopan yleisurheilun edustajat vierailivat kaikissa hotelleissa ja kiittivät niiden korkeaa tasoa ja erinomaista sijaintia kisapaikkoihin nähden.

Lisätiedot:

Harri Lammi   
Kilpailupäällikkö  
U23 EM2023 Espoo  
041 5108018   
office@espoo2023.fi

Heli Engblom, Sokotel Oy
Operatiivinen hotelliliiketoimintajohtaja
+358 10 7848 007
heli.engblom@sok.fi

Anders Wikholm
Logistiikkapäällikkö
U23 EM2023 Espoo  
050 341 0171  
anders.wikholm@spkoti.fi  

Tuovi Kovanen, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus
Asiakkuuspäällikkö
+358 500 878433
tuovi.kovanen@sok.fi