Sokos Hotels 2010-luvulla

Sokos Hotels 2010-luvulla

Sokos Hotels 2010-luvulla

2011    
Holiday Club kylpylöistä luovutaan

Sokotel Oy myy Holiday Club -kylpylät takaisin Holiday Club Resortsille. Osa entisistä Holiday Club -kylpylöistä jää ketjuun Sokos Hotels -nimen alle.
Holiday Club Palace Bridge Pietarissa re-brändätään Solo Sokos Hotel Palace Bridgeksi.

2012     
Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone avautuu.

2014     
Tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estoria avautuu. Solo Sokos Hotel Estoria avataan legendaarisen Viru-hotellin rinnalle lisäämään matkailijoille erilaisia majoitusvaihtoehtoja Tallinnassa. "Tavoitteena oli hotelli, joka erottuu muista laadulla ja uniikilla idealla. Lähtökohtana halusimme uuden hotellin kertovan vierailleen tarinoita koko Virosta", kertoo AS Sokotelin toimitusjohtaja Anu Soosaar tiedotteessa. "Syntyi tarinahotelli, joka esittelee moni-ilmeistä Viroa sanoin ja kuvin sekä tarjoaa Solo by Sokos Hotels -konseptin mukaisesti tasokkaat puitteet ja palvelun."

2014    
Solo Sokos Hotel Torni Tampere avautuu ollen Suomen korkein hotelli.

Tiesitkö, että

Hotellihenkilökunnan täytyy tänä päivänä olla sekä palvelun että myynnin ammattilaisia, joilta odotetaan heittäytymistä tilanteeseen asiakkaan mukana. Ystävällisyys, kohteliaisuus ja jämäkkyys ovat hyvän asiakaspalvelijan ominaisuuksia niin nyt kuin 1970-luvullakin.

Tiesitkö, että

Suomessa ei enää käytetä hotellien tähtiluokitusjärjestelmää, vaikka sen tarpeellisuudesta säännöllisin väliajoin hotellialalla keskustellaankin.

Tiesitkö, että

Tupakointi kielletään hotellien sisätiloissa 1.6.2014.

Tiesitkö, että

Vuosikymmenen uusi ilmiö on Bleisure-matkailu. Asiakkaat haluavat nauttia työmatkallaan myös vapaa-ajasta, joten hotellien palvelut kehittyvät entisestään. Hotellihuoneisiin voi lainata monenlaisia kuntoilu- ja virkistysvälineitä kitarasta joogamattoon ja huoneet varustetaan sellaisella tekniikalla, joka mahdollistaa asiakkaan omien laitteiden, kuten musiikkilaitteiden, käyttämisen hotellihuoneessa.