sauna, sokos hotels, sauna from finland
Suomalainen sauna

Sokos Hotellit sertifioi saunakokemuksen

Suurimmat päätökset ovat aina syntyneet saunan lauteilla. Sokos Hotellien Original-ketjussa kokousvieraille on tarjolla 95 yleistä saunaa ja 239 saunallista huonetta. Vuoden 2016 aikana ketju sertifioi saunakokemuksen Sauna from Finlandin kanssa entistä paremman saunakokemuksen varmistamiseksi.

Kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels haluaa olla suomalaisen saunakulttuurin edelläkävijä ja tarjota laadukkaan saunan osaksi jokaisen, niin hotelli- kuin kokousvieraansa asiakaskokemusta.

Sertifioinnin jälkeen saatava Authentic Finnish Sauna Experience -merkki tarkoittaa, että asiakkaamme saavat yhden maailman parhaista suomalaisista saunaelämyksistä. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista.

Sauna jos joku on suomalainen kokemus, ja ulkomaisille vieraille usein se kaikkein elämyksellisin Suomi-muisto. Hotellisauna yhdistää myös paikalliset ja hotellivieraat, sillä sauna on hyvin sosiaalinen kokemus. Saunassa on kautta historian tehty ne isoimmat päätökset niin politiikassa kuin talouselämässäkin.

Original Sokos Hotellien lauteilla istuu vuosittain yli 150 000 saunojaa, joista noin viidennes ulkomaalaisia. Löylytunteja on 106 184 vuodessa.

Sauna from Finland on suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto, jonka  tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus ja lisätä jäsentensä kilpailukykyä. Ensimmäiset sertifioinnit saadaan kevään 2016 aikana.

Sauna from Finland

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.