Menu
Sokos Hotellit mukana Suomen Uimaliiton lokakuun juhlakampanjassa
Sokos Hotellit mukana Suomen Uimaliiton lokakuun juhlakampanjassa

Sokos Hotellit mukana Suomen Uimaliiton juhlakampanjassa

Suomen Uimaliiton yhteistyökumppanina Sokos Hotellit ovat tänä vuonna aktiivisesti mukana Ui Elämäsi kuntoon -kampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on innostaa ihmisiä monipuoliseen ja terveelliseen vesiliikuntaan. Lokakuussa starttaavassa kampanjassa uimahallit ja uimaseurat kilpailevat omissa sarjoissaan. Lisäksi juhlan kunniaksi yritykset haastetaan mukaan hyötyliikunnan pariin!

Lokakuussa yrityksissä polskitaan yhteistä hyvää

Sokos Hotellit lähtevät mukaan yrityssarjaan ja haastavat muutkin yritykset mukaan. Arjen uinti- ja vesiliikunta suorituksia jokainen voi kerätä koko lokakuun ajan oman parhaansa mukaan. Kauhotut metrit ja vesijuostut ja -jumpatut minuutit voi kirjata Ui Elämäsi Kuntoon - mobiilisovellukseen. Päätavoitteena on kannustaa kaikki yrityksen työntekijät nauttimaan vesiliikunnasta ja sen mukana tuomista hyvinvoinnillisista elementeistä. Kampanjan päätteeksi aktiivisin yritys palkitaan työhyvinvointipaketilla, johon kuuluu maailmanmestari Jani Sievisen uimatekniikkakoulu, luonas ja Janin luento (16 hlölle).

Osallistumalla tuemme lasten ja nuorten uintiurheilutoiminnan kehittämistyötä

Yrityssarjassa mukana olevat yritykset ovat mukana tukemassa Suomen Uimaliiton organisoimaa alueellista lasten ja nuorten uintiurheilutoiminnan kehittämistyötä. Suomen Uimaliitossa aloitettiin tammikuussa 2023 alueellisen koulutus- ja valmennustoiminnan kehittämishanke. Hankkeen tuloksena on luotu kaikkien Uimaliiton neljän lajin; uinnin, taitouinnin, uimahyppyjen ja vesipallon aluevalmennusjärjestelmä.

Syksyllä 2023 alueilla aloittavat työnsä aluevalmentajat, jotka toimivat oman alueensa kouluttajina, tarjoavat verkostoja sekä tukevat valmentajia heidän päivittäisessä työssään. Koulutetut lasten ja nuorten valmentajat ovat osa Suomen Uimaliiton vastuullisuusohjelmaa, ja takaavat lapsille ja nuorille kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa valmennusta sekä turvallisen oppimisympäristön.

Kiinnostuitko?

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan 17.9.2023 mennessä. Arjen uinti- ja vesiliikunta suorituksia jokainen työntekijä voi kerätä koko lokakuun ajan oman parhaansa mukaan. Kauhotut metrit ja vesijuostut ja -jumpatut minuutit voi kirjata Ui Elämäsi Kuntoon - mobiilisovellukseen. Alla olevissa Sokos Hotelleissa uiminen onnistuu myös työ- tai lomamatkan ohessa. Uiminen on rentouttava tapa päättää työpäivä tai ottaa virkeä startti aamuun! 

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo
Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
Original Sokos Hotel Ilves, Tampere
Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Lue lisää ja tutustu Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaan: https://www.uielamasikuntoon.com/
Suomen Uimaliiton tiedote: