Luomupuuron ME Sokos Hotels
Luomupuuron maailmanennätykseen osallistutaan myös Original Sokos Hotel Vaakunassa, Helsingissä
04.09.2017

Sokos Hotellit mukana luomupuuroennätyksessä 6.9.

Sokos Hotellit ovat mukana tekemässä luomupuuron maailmanennätystä 6.9.2017. Hotellien aamiaisilla tarjoillaan luomupuuroa, ja kaikki aamun aikana syödyt annokset osallistuvat ennätyksen tekoon.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden syödä terveellisesti ja herkullisesti ja samalla tukea ympäristöystävällisiä valintoja," Sokos Hotellien konseptipäällikkö Janina Nurmela kertoo.

Luomupuuron maailmanennätystä yritetään nyt ensimmäistä kertaa, ja mukana on yhteensä jopa 230 tahoa, hotelleista päiväkoteihin ja suurlähetystöihin. Pro Luomun koordinoima tempaus juhlistaa satavuotiasta Suomea ja on osa Syödään yhdessä -teemaa.

Sokos Hotelleissa on aamiaisella aina tarjolla luomupuuroa. "Puuro on monien suosikkiruoka aamiaisella, ja sitä voi höystää esimerkiksi marjoilla, hedelmillä tai siemenillä perinteisten lisukkeiden lisäksi," Nurmela vinkkaa.

Sokos Hotellien aamiaiselle voi tulla vaikka ei asuisikaan hotellissa, aamiaisen hinta ulkopuolisille vieraille on noin 13–20 euroa. Aamiaisen hotellikohtaiset aukioloajat ja hinnat löytyvät hotellien sivuilta: https://www.sokoshotels.fi/fi/hotellit

Lue lisää: http://www.luomupuuro.fi/