Menu
Sokos Hotellit 90-luvulla

Sokos Hotellit 90-luvulla

Sokos Hotellit 90-luvulla

1990     
Puijonsarvi Grand Hotelista tulee Sokos Hotel Puijonsarvi
Lakeus Seinäjoki avataan

1991    
Vaakuna Seinäjoki avataan

1990-l    
Prinssi Philip aterioi Tornissa. Ravintola saa tutustua huipputiukkoihin turvajärjestelyihin ja kuninkaalliseen protokollaan.

1991    
KGB eli Neuvostoliiton valtion turvallisuuskomitea poistuu Virusta keväällä. 23. Kerroksesta löytyi KGB:n kuunteluhuone, joka tänä päivänä on yksi Viron suosituimmista matkailunähtävyyksistä.  

Ilveksen ensimmäiset itsenäisyyspäivän juhlat järjestetään henkisen laman murtamiseksi.

1.2.1992     
Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemellä avataan.
"Asut keskellä vilkasta ja modernia kaupunkia, silti vain kivenheiton päässä Lapin hehkuvasta eksotiikasta", mainostaa vastavalittu hotellinjohtaja Pirkko Lahtinen.

1995     
Grand Hotel Tammerista tulee Sokos Hotel Tammer.

Vaakuna Mikkeli avataan Sokos Hotellina

1996    
Vaakunan Kymppikerros aukeaa. Kulta-aikaa kestää muutaman vuoden kunnes yöbailauksesta siirrytään taas syömiseen ja viihtymiseen.

1997    
Tiistaina 22.10. Hotelli Palacen kassan Helsingissä ryöstänyt ja kaksi poliisia pakomatkallaan murhannut tanskalainen Steen Christensen kirjautuu sisään Sokos Hotel Vaakunaan Hämeenlinnassa. Hän asuu hotellissa kolme yötä esittäen työmatkalaista. Christensen jää kiinni lauantai-iltana hotellin ulkopuolella.

1994    
S-ryhmän asiakasomistajat alkavat saada Bonusta Sokos Hotelleissa. Asiakasomistajakonseptin pilotointi oli alkanut jo 1988.

Lahden Seurahuone tulee ketjuun. Hotellissa on tehty perusteellinen uudistus, ja hotelli saa nyt mm. lämminhenkisen siirtomaatyylisen sisustuksen.