Vuoden 2018 sankarit Päivi ja Mari
Vuoden 2018 sankarit Päivi ja Mari
05.04.2019

Sokos Hotellien vuoden Break-sankarit löytyvät Tahkolta

Sokos Hotellien Break-hotelliperhe haluaa inspiroida ja yllättää. Break-hotellien tärkein tehtävä on ladata vieraansa akut - Breakista lähtee aina energisempänä kuin sinne saapui.

Mikäli Break olisi henkilö, kuvailisimme häntä elämäniloiseksi, positiiviseksi ja vilpittömäksi. Tyypiksi, joka tietää miten saavuttaa rentous ja tasapaino.  Hän ei ole liioin suorituskeskeinen saati yhteen elämäntapaan hurahtanut – vaan aina valmis kokeilemaan uutta, hymy huulilla! :)
- Juuri tällaisia ovat myös meidän Päivi ja Mari, jotka palkittiin vuoden 2018 energisimmästä Break-teosta:

"llalla ilta- ja yövuoron vaihteessa oli majoittumaan tullut perhe joka oli ollut silmin nähden nuutunut ja ärsyyntynyt. Selvisi että perheen toinen lapsi oli oksentanut perheen uuteen autoon ja siivo oli melkoinen.. Päivi K. ja Mari rupesivat heti hoitamaan asiaa kuntoon. Mari lupasi yön aikana pestä ja kuivata lapsen vaatteet. Iltavuorolaisena ollut Päivi taas alkoi soitella taksikuskeille josko joku olisi lähellä sijainneella hallilla jossa heillä on auton pesuvälineet. Valitettavasti ei saanut ketään paikalla olevaa taksikuskia kiinni joten vaikutti jo että pesu jää aamulle. Töistä lähtiessään Päiviä vastaan kuitenkin ajoi tuttu taksikuski ja Päivi kurvasi tämän perään ja pysäytti tämän. Taksikuskilta Päivi sai luvan mennä asiakkaan kanssa hallille pesemään autoa. Niinpä Päivi soitti respaan ja Mari kertoi ilouutisen asiakkaalle joka parhaillaan yritti jynssätä autoa talouspaperilla ja pyyhkeillä. Auto tuli puhtaaksi ja asiakkaat tyytyväisiksi"

Tervetuloa elämäniloiseen hotelliin!
Break Sokos Hotel Tahko
Sääskiniementie 560
73310 Tahkovuori