Sankarit 2017

Sokos Hotellien sankarit palkittiin

Sokos Hotellien parhaat asiakaspalveluteot, päälliköt sekä hotellit palkittiin Jyväskylän messu- ja kongressikeskus Paviljongissa järjestetyssä gaalassa 21. maaliskuuta. 
 
Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli nappasi vuoden Sokos Hotel 2017 -palkinnon. Myös parhaan päällikön palkinto meni samaan taloon, hotellipäällikkö Hanna Coker-Appiahille. 
 
Sokos Hotelleissa henkilökuntaa kannustetaan aktiivisesti sankaritekoihin asiakkaiden hurmaamiseksi. Vuosittain parhaat sankariteot myös palkitaan. Vuoden 2017 sankarit löytyvät Original Sokos Hotel Presidentistä Helsingistä, Break Sokos Hotel Kolilta ja Solo Sokos Hotel Estoriasta. 
 
Vuoden myyjäksi valittiin Saara Nurmio yritysmyynnistä. "Saara on hyväntuulinen myynnin ammattilainen, joka hoitaa asiakkuuksia systemaattisesti ja saa työstään paljon positiivista palautetta niin asiakkailta kuin kollegoilta", kehuu myyntijohtaja Petri Isomäki Saaraa. Vuoden tuloksentekijänä palkittiin Tuovi Kovanen kokous- ja tapahtumatiimistä. Kollegat ja asiakkaat arvostavat Tuovin proaktiivisuutta, luotettavuutta ja iloista asennetta.
 
Asiakastyytyväisyydeltään paras Sokos Hotelli on jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki. 
Break Sokos Hotel Vuokatti palkittiin kuluneen vuoden parhaana Break-hotellina ja Seinäjoen Original Sokos Hotel Lakeus parhaana Original-hotellina.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.