S-Bossit ja S-Chef 2015
Vuoden 2015 S-Bossit saivat palkintonsa 24.5. Helsingissä
26.05.2016

Sokos Hotellien paras S-Boss-päällikkö löytyy Seinäjoelta

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakunaa ja Lakeutta luotsaava hotellipäällikkö Merja Kivioja on Sokos Hotels -ketjun paras päällikkö eli S-Boss. Paras hotelli-, ravintola- ja keittiöpäällikkö valittiin 500 ammattilaisen joukosta.

Seinäjoen Sokos Hotelleissa tyytyväisyyttä hyrisevät niin hotellien henkilökunta kuin asiakkaatkin.

"Alaisilleen Merja on yksi oikeudenmukaisimmista esimiehistä, joiden kanssa olen töitä tehnyt. Hänelle on myös tärkeää, että tiimillä on hyvä ohjeistus. Se helpottaa kaikkia tekemään asiakaspalvelua omalla tavallaan", luonnehtii luottohenkilöään toimialajohtaja Juhamatti Aronen Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupasta.

"Pohjalaisen luonteen omaava Merja ei turhia koreile, vaan keskittyy aina selvittämään asiat perinpohjaisesti. Merja on todellinen vastuunkantaja, tarkka ja jämäkkä", kuvailee SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan konseptipäällikkö Janina Nurmela.

Kiviojan johtamistapa on tuonut tulosta myös Sokos Hotels -ketjun asiakastyytyväisyys-tutkimuksissa. Original Sokos Hotel Lakeus on saanut kahtena vuotena peräkkäin (2014 ja 2015) Original by Sokos Hotels -ketjun parhaat arvosanat. Palautteissa korostuu erinomainen palvelu ja hymyilevä henkilökunta.

Kivioja painottaa tasalaatuisen palvelun tärkeyttä. Jokaisen asiakkaan pitää tuntea itsensä tervetulleeksi ja saada erinomaista palvelua. "Tervehtiminen on ihan ykkösasia, sitä korostetaan jokaiselle työntekijälle. Meillä tervehditään hymyillen niin työkavereita kuin asiakkaitakin", sanoo Merja Kivioja.  "Minusta parhaan asiakaspalvelun merkki on se, että asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi yksilöksi ja että hän haluaa tulla meille toistekin."

Lakeudessa positiiviseen asiakaskokemukseen vaikuttaa myös onnistunut huoneuudistus, joka saa henkilökunnan tuntemaan ylpeyttä työpaikastaan.

Kaipuu yksilölliseen palveluun on tämän ajan iso trendi. Tähän on tähdätty myös Sokos Hotels -ketjun erilaisilla hotellityypeillä. Original-ketjun hotelleille annetaan lupa olla aidosti originelleja. "Me innostuimmekin tosissamme pohjalaisuuden esilletuomisesta niin huoneissa, markkinoinnissa, palvelussa kuin ruokatuotteessakin. Pohjalaisuus näkyy sisustuksessa ja paikalliset ruokatuotteet aamiaisella ja ruokaravintoloissa", kertoo Kivioja.

Merja Kivojan paras kotimaan hotellikokemus löytyy Tampereelta. "Tykkään kovasti Original Sokos Hotel Villasta. Huoneet ovat ihania ja aito villa ja lampaat -teema lämmittää entistä lampaidenomistajan sydäntä."

Seinäjoen Sokos Hotellien yhteenlaskettu käyttöaste oli 57 % vuonna 2015. Vuosi 2016 tulee olemaan alueella matkailun supervuosi, kun kaupungissa järjestetään useita isoja tapahtumia, merkittävimpänä Asuntomessut.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtoryhmä valitsee vuosittain S-Bossit ja S-Chefin toimipaikan tuloksenteon, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden sekä päällikön johtamis- ja ammattitaidon perusteella.  Palkinnot jaettiin Matkailu- ja ravitsemisalan huippuseminaarin Hospitality Forumin jälkeen pidetyllä juhlaillallisella helsinkiläisessä ravintola Oficinassa. Tunnustus on S-ryhmässä erittäin arvostettu.  

Lisätietoja:

Juhamatti Aronen, toimialajohtaja, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, puh. 050 388 3506, juhamatti.aronen@sok.fi
Merja Kivioja, hotellipäällikkö, Seinäjoen Sokos Hotellit, puh. 010 7648 104, merja.kivioja@sok.fi

Vuoden S-Bossit 2015 ovat:

Merja Kivioja, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki
Ari Kokkonen, ravintolapäällikkö, Coffee House Jumbo Vantaa

Vuoden S-Chef 2015:

Mikko Kautto, keittiöpäällikkö, Gril it!, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone