Menu
Heymo 1 by Sokos Hotels

Sokos Hotellien ensimmäinen Heymo on avattu Espoon Keilaniemeen

Tiedote 20.4.2022

Espoon Keilaniemeen on 20.4.2022 avattu Heymo 1: edullinen, helppo ja laadukas hotelli, jonka palvelut on suunniteltu asiakkaiden tarpeita kuullen. Heymossa ei ole lainkaan perinteistä vastaanottoa, vaan sisään ja ulos kirjaudutaan automaateilla. Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtivat fixerit. Sokos Hotellien ensimmäinen flexible service -hotelli toimii myös pilottina ja kehitysalustana tuleville Heymo-hotelleille.

Matkailuala elpyy pandemian jälkeen, ja jo viime syksy näytti lukujen valossa positiivisemmalta. Rajoitusten purun myötä myös tuleva kesä jatkaa syksyllä alkanutta positiivista suuntausta. Keilaniemeen avattu Heymo 1 on valmiina ottamaan pääkaupunkiseudulle suuntaavat matkailijat vastaan.

- Heymo on hotelli matkaajalle, joka haluaa maksaa vain siitä, mitä tarvitsee. Heymoa suunniteltaessa on kuunneltu asiakkaita ja palattu tärkeimpien asioiden, kuten hyvien unien ääreen. Jokaisesta huoneesta löytyy Familonin Heymoon räätälöity sänky. Heymossa kaikki olennainen on huomioitu, mutta mitään ylimääräistä ei ole, kertoo kehityspäällikkö Jukka Kaartinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Heymo sopii omatoimimatkailijalle, joka arvostaa joustavuutta ja helppoutta: Sisään ja ulos voi kirjautua itsenäisesti joustavasti automaatilla ja välttää jonot. Matkan tarkoituksesta riippumatta Heymo tarjoaa turvallisen ja laadukkaan hotellikokemuksen, mutta rohkaisee ottamaan matkakohteen haltuun.

- Heymosta saa palvelua vuorokauden ympäri: paikalla on aina fixereitä, jotka auttavat käytännön asioissa. Fixerit tekevät tarvittaessa vierailijan matkasta persoonallisen. Heiltä saa vinkkejä vierailukohteista ja he voivat vaikka tehdä ravintolavarauksen asiakkaan puolesta, Kaartinen kertoo. 
 

Heymossa voi yöpyä vaikka seitsenhenkinen perhe yhdessä huoneessa

Heymosta löytyvien erityisyyksien joukossa on myös läpi päivän älykaapeista saatavilla oleva All day breakfast sekä suuret ryhmähuoneet, joihin mahtuu yöpymään jopa seitsemän hengen seurue. Oman huoneen jatkumona on erillinen Heymo Social Space: oleskelutila, joka on varattu vain Heymon vieraille.

Hotellissa on hyödynnetty innovatiivista tilasuunnittelua monin tavoin. Esimerkiksi hotellin portaat on valjastettu kuntoiluun yhteistyössä kuntokeskus Liikun kanssa.

Yhtä Heymon huoneista, Lucky you -huonetta, ei voi lainkaan varata. Uniikki huone arvotaan joka päivä hotellin vieraiden kesken. Lucky you –huoneessa onnekas vieras pääsee Heymon ylimpään kerrokseen nauttimaan pilviunelmista ja lukuisista yllätyksistä. 

Ensimmäisen Heymon sisustussuunnittelusta on vastannut muotoilutoimisto Rune & Berg. Lisäksi Heymoon on luotu oma, uniikki äänimaailmansa yhteistyössä Bauer Median kanssa.
 

Heymon kehitys ei pysähdy tähän

Heymo on uuden ajan hotelli, jossa asiakas maksaa vain siitä, mitä tarvitsee. Sokos Hotellin asiakastutkimusten perusteella etenkin nuorempien sukupolvien keskuudessa on paljon matkailijoita, jotka toivovat hotellilta joustavuutta. Heymon kulmakivenä on laadukas peruspalvelu, jota vieras voi täydentää vapaasti omien tarpeidensa mukaan ostamalla palveluita joko hotellista tai sen ulkopuolelta.

- Heymo 1 on pilotti, joka toimii Heymo-hotellien testialustana. Asiakkailta saatavan palautteen kautta Heymoa kehitetään ketterästi myös jatkossa. Tavoitteena on myös, että tulevina vuosina Heymo löytyisi Suomen suurimmista kaupungeista, jatkaa Kaartinen.


Lue lisää Heymosta: www.sokoshotels.fi/heymo

Lisätiedot:

Jukka Kaartinen, kehityspäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus,
Puh. 010 76 82 764 tai sähköposti jukka.kaartinen@sok.fi


Heymo
Heymo on Sokos Hotellien uusi flexible service - -hotellityyppi. Flexible service tarkoittaa, että asiakas maksaa vain siitä, mitä tarvitsee. Heymossa laadukasta peruspalvelua voi täydentää digitaalisesti hankittavilla palveluilla, ja asiakaspalvelua on saatavilla 24/7. Ensimmäinen Heymo avataan Espoon Keilanimeen 20.4.2022, minkä jälkeen ketju laajenee Suomen suuriin kaupunkeihin. Heymo - Stay in the city, not in a hotel.